Levné letenky do Austrálie od 15 734 korun

09. 05. 2012     Rádi cestujeme

China Eastern Airlines pro své zákazníky připravila skvělou nabídku: zpáteční letenku z Říma do australského Melbourne za hezkých 15 734 korun. To je zhruba o 10 tisíc méně, než bývá obvyklé. Let je s návratem do Londýna, takže svůj trip můžete obohatit o zastávku v Londýně. Další variantou je let z Říma do Melbourne, ale s návratem do Paříže - tato letenka je o něco dražší, 17 868 Kč. Objednejte dle obrázku na konci článku.

Štítky:
China Eastern Airlines, Letenky do Austrálie, Letenky do Melbourne, Letenky z Říma

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Levné letenky od 545 korun

    (01.02.2012, Rádi cestujeme) Levné letenky nás tentokrát zavedou v jarních měsících například do Edinburghu. Tato destinace je k dispozici díky Ryanairu a letišti v Bratislavě za 1 240 korun. Levně doletíte také do Londýna. Pokud zvolíte za své odletové letiště to v Brně, zaplatíte za zpáteční letenku něco málo přes 500 korun, podobně je to v případě letu do Milána. Za akční můžeme považovat i let do Říma.

  • Letenky do Říma za 295 korun, Sicílie za 443 korun

    (21.03.2012, Rádi cestujeme) Dali jsme si záležet, a našli jsme extrémně levné letenky do Říma. Zpáteční letenka stojí jen 295 korun! K dalším velmi levným letenkám patří i ty na Sicílii nebo na Krétu. Na Krétu doletíte z Brna s přestupem v Miláně za něco málo přes 1 400 korun. Pokud se vydáte z Brna přes Milano (zpět přes Stansted) na španělskou Ibizu, zaplatíte 1 903 korun za zpáteční letenku - celkově za 16ti denní pobyt zaplatí dvě osoby přibližně 12 500 korun. To už je pěkně dlouhá dovolená u moře za poměrně nízkou cenu.

  • Levné letenky: Nantes od 1 560 korun

    (15.04.2013, Rádi cestujeme) Velmi levné letenky nás dnes zavedou například do francouzského Nantes. Toto město postavené na řece Loiře a ležící pár desítek kilometrů od Atlantiku je nyní k mání za 1 560 korun. Let je z tam a zpět, odlet z Prahy. Další akční letenka vede např. na slunnou Sicílii. Ze slovenské metropole zaplatíte za zpáteční let něco málo přes tisíc korun. A novinkou v našich akčních letenkách je let z Ostravy do Londýna. Cena za zpáteční letenku je také zhruba tisíc korun.

  • Dovolená na Kanárských ostrovech: dvě osoby za 11 199 korun

    (26.09.2011, Rádi cestujeme) Vypisujeme aktuální levné letenky na Kanárské ostrovy a připisujeme také aktuální levné ubytování na ostrově Gran Canaria. Celkové náklady na dopravu (s příručním zavazadlem) a pobyt pro dvě osoby jsou 11 199 korun, tři osoby zaplatí necelých 14 tisíc korun, pětičlenná skupina zaplatí 22 683 korun.  


Sponzorované odkazy


Letenky do Austrálie

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.