ČSA: letenky do celého světa od 2400 Kč

31. 05. 2012     Letenky levně

České aerolinky  přicházejí se speciální letní nabídkou Last minute Summer deal. Díky níž můžete vybírat z celkem široké nabídky letenek do celého světa za výhodné ceny. Ceny začínají na 2400 Kč, za kterou se lze pořídit zpáteční let do Milána. Do Dubaje se dostanete za zajímavou cenu 8995 Kč.

Štítky:
Akční letenky, ČSA, Letenky ČSA

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

  • Letenky do Limy za 3.961 Kč. Svět se zbláznil!

    (21.03.2013, AkčníLetenka.cz) Letenky do Limy za cenu, které neuvěříte, nabízí letecká společnost TAM Airlines prostřednctvím polsko-slovenského prodejce letenek Flipo.pl.

  • S Austrian Airlines do celého světa od 2225 Kč

    (02.11.2011, Akční letenky.cz) Mnoho cestovatelů už jistě ví o pravidelné nabídce letů rakouské aerolinky Austrian Airlines, která vypravuje letadla také z Prahy a z Vídně. V současné době se v rezervačním systému objevují nejlevnější zpáteční letenky po celém světě kolem 2200 Kč. Tato částka se ovšem týká pouze letiště Vídeň, cesta z Prahy totiž výjde o něco dráže.

  • Air France: akční nabídka letenek do celého světa

    (23.03.2012, Letenky levně) Využijte akční nabídku letenek od Air France a dopřejte si jarní výlet do některé ze světových destinací.  Pokud vás láká Amerika – v nabídce je například zpáteční letenka  z Prahy do Miami či Washingtonu od 15500 Kč. Z asijských cílu tu najdete například letenku z Prahy do Dubaje od 10500 Kč nebo Bangkoku či Osaky od 15000 Kč.

  • Last minute: speciální letní akce aerolinky ČSA

    (31.05.2012, Akční letenky.cz) Věrné zákazníky české aerolinky ČSA dnes potěší speciální nabídka pod názvem Last minute Summer deal, v rámci které jsou k dispozici zpáteční palubní lístky od 2400 Kč včetně poplatků. Akce platí pro cestovní období 25. červen – 31. srpen 2012 a letenky můžete rezervovat až do 3. června!


Sponzorované odkazy


Letenky do Nizozemí

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.