Levné letenky do Chorvatska od 3626 Kč

06. 06. 2012     Akční letenky.cz

Dnešní tip by se mohl zamlouvat cestovatelům, kteří chtějí strávit několik letních dnů na pobřeží Jaderského moře, ale příliš je neláká vidina dlouhé jízdy autem či autobusem. Nabídka se týká české letecké společnosti Smart Wings specializující se především na letní destinace v Evropě.

Štítky:
Letenky do Chorvatska, Letenky do Splitu, Letenky Smart Wings, Smart Wings

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Levné letenky do Toronta: S Alitalií jen za 5 301 Kč!

    (27.11.2011, Letenky levně) S parádní nabídkou na levné letenky přišla společnost Alitalia - levné letenky do Toronta nyní pořídíte za pouhých 5 301 Kč! Stačí letět dle tohoto itineráře: Milán Malpensa - Toronto / 17. ledna Toronto - Vídeň / 24. ledna Letenky objednávejte na webu ebookers.com. Tipy na levné letenky do Milána jsou tady.

  • Letecky levně do Itálie

    (20.01.2012, Rádi cestujeme) Rádi byste někam za teplejším počasím? Máme pro vás levné letenky do Itálie. S odletem z Prahy či Bratislavy. Levně doletíte do Benátek, Milána a s přestupem v Bergamu také např. na Sicílii do Palerma nebo Sardinii. Cena letenek začíná na zhruba tisícovce.

  • Letecká společnost Royal Jordanian Airlines nabízí levné letenky z Vídně do Colomba.

    (27.10.2012, Letenky levně) Z Vídně do Colomba od 13 450,- Kč Na Srí Lanku se nyní můžete dostat levně z Vídně od 13 450,- Kč. Letecká společnost Royal Jordanian nabízí levné letenky od listopadu do března příštího roku. Minimální doba pobytu je 6 dní. Rezervace jsou možné během dnešního dne.

  • Zkrátka levné letenky po Evropě od 237 Kč!

    (24.05.2012, Akční letenky.cz) Letadlem lze v dnešní době cestovat poměrně levně, i když už jsou pryč doby, kdy jsme létali doslova za pár korun. O levné letenky z České republiky a Slovenska se starají především nízkonákladové letecké společnosti Ryanair a WizzAir, díky kterým můžete létat třeba i za 237 Kč včetně poplatků. Uvedenou částku zaplatíte například při letu [...]


Sponzorované odkazy


Letenky do Chorvatska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.