U easyjet budou letenky s přidělenými sedadly

05. 09. 2012     Rádi cestujeme

easyJet, čtvrtý největší dopravce na pražském ruzyňském letišti, zavádí rezervaci konkrétních sedadel v celé své síti a to již od listopadu 2012. easyJet přistoupil k tomuto kroku s cílem zjednodušit cestování a udělat létání pohodlnější. Společnost testovala rezervace konkrétních sedadel od dubna 2012. Od té doby letělo na 6 000 testovacích letech přes 800 000 cestujících.

Štítky:
easyJet

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • ČSA budou propouštět, klesá jim počet cestujících

    (05.12.2011, Rádi cestujeme) ČSA dnes oznámily, že dojde k propouštění až 100 pilotů. Podle tiskové zprávy je důvodem propouštění, přesun jedenácti letadel do pronájmu HOLIDAYS Czech Airlines. Odchody nadbytečných pilotů budou probíhat postupně. Část z nich obdrží výpověď již v tomto týdnu, další budou v této věci oslovováni v následujících týdnech.

  • ČSA budou létat do ruského Permu

    (19.11.2012, Aerolinie.info) ČSA oznámily jednu z prvních novinek letního letového řádu. Od 31. března 2013 bude společnost pravidelně létat do ruského Permu. Po Moskvě, Petrohradu, Jekatěrinburgu, Samaře, Rostovu na Donu, Ufě a Nižném Novgorodu se jedná již o osmou destinaci v Ruské federaci.

  • Emirates budou od 1. října létat mezi Milánem a New Yorkem

    (08.04.2013, Aerolinie.info) První transatlantická linka Emirates vzniká jako reakce na vysokou poptávku letů mezi Itálií a USA.

  • Ryanair bude létat z Vratislavy do Pisy

    (16.12.2011, Rádi cestujeme) Ryanair přidává novou destinaci z Vratislavy (Wroclav). Nově spojí toto polské město s italskou Pisou. První cestující budou na této trase přepraveni 25. března 2012. Frekvence letů bude 2x týdně, středa a neděle. Od 16. prosince budou u Ryanairu v prodeji první letenky - dnes ráno tomu tak ještě nebylo. Ryanair rozšiřuje své aktivity i v Řecku. Nově totiž bude Ryanair létat do měst Patras (z Londýna a Milana) a Alexandroupolis (z Frankfurtu-Hahnu).


Sponzorované odkazy