ČSA budou létat do ruského Permu

19. 11. 2012     Aerolinie.info

ČSA oznámily jednu z prvních novinek letního letového řádu. Od 31. března 2013 bude společnost pravidelně létat do ruského Permu. Po Moskvě, Petrohradu, Jekatěrinburgu, Samaře, Rostovu na Donu, Ufě a Nižném Novgorodu se jedná již o osmou destinaci v Ruské federaci.

Štítky:
ČSA, Lety do Permu, Lety do Ruska

Online rezervace letenek:

  • ČSA budou propouštět, klesá jim počet cestujících

    (05.12.2011, Rádi cestujeme) ČSA dnes oznámily, že dojde k propouštění až 100 pilotů. Podle tiskové zprávy je důvodem propouštění, přesun jedenácti letadel do pronájmu HOLIDAYS Czech Airlines. Odchody nadbytečných pilotů budou probíhat postupně. Část z nich obdrží výpověď již v tomto týdnu, další budou v této věci oslovováni v následujících týdnech.

  • U easyjet budou letenky s přidělenými sedadly

    (05.09.2012, Rádi cestujeme) easyJet, čtvrtý největší dopravce na pražském ruzyňském letišti, zavádí rezervaci konkrétních sedadel v celé své síti a to již od listopadu 2012. easyJet přistoupil k tomuto kroku s cílem zjednodušit cestování a udělat létání pohodlnější. Společnost testovala rezervace konkrétních sedadel od dubna 2012. Od té doby letělo na 6 000 testovacích letech přes 800 000 cestujících.

  • Emirates budou od 1. října létat mezi Milánem a New Yorkem

    (08.04.2013, Aerolinie.info) První transatlantická linka Emirates vzniká jako reakce na vysokou poptávku letů mezi Itálií a USA.

  • Aeroflot bude mít do konce roku 26 letadel vybavených wifi připojením

    (24.01.2013, Aerolinie.info) Aeroflot pokračuje v zavádění wifi připojení na palubách letadel určených pro dálkové lety. Do konce roku 2013 by jím mělo být vybeveno celkem 26 strojů ruského dopravce.


Sponzorované odkazy


Letenky do Ruska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.