Novinky a akční letenky od 639 Kč u aerolinky easyJet!

03. 10. 2012     Akční letenky.cz

Nízkonákladová letecká společnost easyJet nabízí pravidelně levnou přepravu z Prahy do šesti evropských měst a v současné době jsou k dispozici například letenky do Paříže či Bristolu od 639 Kč. Včera také přepravce představil zajímavou novinku! Pokud plánujete cestu právě do Francie, můžete kupříkladu zvolit některý z prosincových termínů a za cestu tam i zpět [...]

Štítky:
Akční letenky, easyJet

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Novinky a změny u aerolinky Czech Airlines

    (02.08.2012, ALetenky.cz) Naše národní letecká společnost Czech Airlines se v českém tisku objevuje vcelku pravidelně a jednotlivé změny a novinky jsou věřejností přijímány často rozporuplně.

  • Zajímavosti a novinky ze světa letenek

    (16.11.2011, ALetenky.cz) Dnes se podíváme na to, co se v posledních dnech událo ve světě letišť, letadel, letenek a leteckých společností. Zaměříme se na události, které se týkají především obyvatel České Republiky.

  • Novinky: aerolinky si hrají s letovými řády!

    (15.03.2012, ALetenky.cz) Dá se říct, že většina leteckých společností na celém světě postupně dotváří své letové řády. Dochází tedy k rušení nevýhodných linek, upravují se frekvence jednotlivých spojení a samozřejmě se objevují také linky nové.

  • Novinky ze světa letenek a leteckých společností

    (12.09.2012, ALetenky.cz) V poslední době se v leteckém průmyslu objevilo hned několik zajímavostí a novinek, a proto se je pokusíme shrnout. Nutno však podotknout, že se vesměs jedná spíše o nepříjemné zprávy.


Sponzorované odkazy