Novinky: aerolinky si hrají s letovými řády!

15. 03. 2012     ALetenky.cz

Dá se říct, že většina leteckých společností na celém světě postupně dotváří své letové řády. Dochází tedy k rušení nevýhodných linek, upravují se frekvence jednotlivých spojení a samozřejmě se objevují také linky nové.

Zdroj: ALetenky.cz

Nejnovější zprávy o letecných společnostech, letištích a leteckém průmyslu obecně. Nové spoje, recenze aerolinek, skvělé akční nabídky atd.
http://www.aletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Letecké společnosti aktualizují své letové řády

    (21.11.2012, ALetenky.cz) Pomalu přichází doba kdy jednotlivé letecké společnosti aktualizují své letové řády a často také zavádí či ruší letecká spojení mezi jednotlivými destinacemi. Ke změná samozřejmě dochází také u linek z České republiky.

  • Novinky a změny u aerolinky Czech Airlines

    (02.08.2012, ALetenky.cz) Naše národní letecká společnost Czech Airlines se v českém tisku objevuje vcelku pravidelně a jednotlivé změny a novinky jsou věřejností přijímány často rozporuplně.

  • Nové linky aerolinek Smart Wings, Iceland Express či Ryanair

    (23.02.2012, ALetenky.cz) Především pro fanoušky létání a cestování jsou pravděpodobně potěšující události posledních dnů, které jsou ve znamení nových linek řady leteckých společností. Novinky také na českém nebi.

  • Zajímavosti a novinky ze světa letenek

    (16.11.2011, ALetenky.cz) Dnes se podíváme na to, co se v posledních dnech událo ve světě letišť, letadel, letenek a leteckých společností. Zaměříme se na události, které se týkají především obyvatel České Republiky.


Sponzorované odkazy


Letenky na Ukrajinu

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.