Novinky a změny u aerolinky Czech Airlines

02. 08. 2012     ALetenky.cz

Naše národní letecká společnost Czech Airlines se v českém tisku objevuje vcelku pravidelně a jednotlivé změny a novinky jsou věřejností přijímány často rozporuplně.

Zdroj: ALetenky.cz

Nejnovější zprávy o letecných společnostech, letištích a leteckém průmyslu obecně. Nové spoje, recenze aerolinek, skvělé akční nabídky atd.
http://www.aletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • ČSA: nová linka do Samary a změny zimního letového řádu

    (16.08.2011, ALetenky.cz) České Aerolinie začnou nově létat z Karlových Varů do ruského města Samara. Dnešní článek dále obsahuje chystané změny frekvencí na současných linkách ČSA pro zimní sezonu.

  • ČSA: orientace na Rusko a změny v letovém řádu

    (24.01.2012, Akční letenky.cz) Jaké plány a změny chystá naše národní aerolinka ČSA pro rok 2012 jsme se dozvěděli přímo v tiskové zprávě (TZ) z minulého týdne. Z letového řádu je na první pohled patrná orientace přepravce na východní destinace a především na Rusko.

  • Nová spolupráce Czech Connect Airlines se Student Agency

    (12.08.2011, Akční letenky.cz) Aerolinka Czech Connect Airlines (CCA) nabízí ve spolupráci se společností Student Agency expresní dopravu z Prahy na letiště Brno. Nová akce je vztažena na odlety linek z Brna do Moskvy a Petrohradu.

  • Novinky a letní letový řád letecké společnosti ČSA

    (05.12.2012, Akční letenky.cz) Ve včerejší tiskové zprávě odhalila česká letecká společnost ČSA další plány a změny v letovém řádu, jejichž součástí je také například návrat k dálkovým letům či spolupráce se zahraničními aerolinkami.


Sponzorované odkazy


Letenky do Černé Hory

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.