Pelikán nabízí levné letenky bez poplatků!

31. 10. 2012     Akční letenky.cz

Pokud právě plánujete svoje další cesty a hledáte výhodné letenky do světa, mohl by se vám hodit tip na web cestovního agenta Pelikán. Ten totiž nyní nabízí letenky bez rezervačního poplatku do mnoha destinací, do kterých se můžete vydat nejen z Brna a Prahy.

Štítky:
Levné letenky, Sleva na letenky

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Pelikán nyní nabízí levné letenky do Afriky či Asie

    (15.11.2011, Akční letenky.cz) Pokud patříte mezi cestovatele, které lákají daleké kraje a cizí kultura, je zde možná nabídka přímo pro vás! Cestovní agent Pelikán pravidelně propaguje levné letenky po celém světě, tak což takhle navštívit Afriku či Asii?

  • Pelikán láká na levné letenky do New Yorku za 7140 Kč

    (04.11.2011, Akční letenky.cz) Cestovní agent Pelikán na svém webu neustále obnovuje nabídku nejrůznějších akcí a výhodných letenek do mnoha destinací. Zákazníci mohou navíc vybírat mezi lety z České republiky i některých dalších zemí. Tentokrát máte možnost rezervovat levné letenky do Spojených států amerických, cestující ovšem musí počítat s odletem z letiště v Budapešti.

  • Pelikán nabízí levné letenky do Afriky a Asie

    (22.02.2012, Akční letenky.cz) Cestovní agent Pelikán si pro své zákazníky připravil hned několik lákavých nabídek do Afriky a Asie. Zpáteční letenky jsou nyní k dispozici za zajímavé ceny a mimo jiné se na webu objevují také akce na lety do Spojených států amerických. Což takhle zaletět si do Afriky a přímo do „města zlata“?

  • SA a Pelikán levné letenky na Maledivy od 14632 Kč

    (01.08.2012, Akční letenky.cz) Chcete-li zažít trochu exotiky, můžete využít nabídky od cestovního agenta Pelikán a společnosti Student Agency. Na svých webových stránkách totiž propagují akční letenky od letecké společnosti Turkish Airlines za zaváděcí ceny! U Student Agency mají prodej naplánován do 17. srpna 2012 a akce se vztahuje na cestovní období 24. listopad 2012 – 30. březen 2013.


Sponzorované odkazy


Letenky do Japonska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.