Levnější letenky: Manchester a Newcastle od 1194 Kč

01. 11. 2012     Akční letenky.cz

Jedinou možností, jak se letecky dostat z Prahy do anglických měst jako jsou například Manchester či Newcastle, je letecká společnost Jet2. Na výjimečné akce je sice aerolinka skoupá, ale v rezervačním systému můžete snadno najít nejlevnější letenky v měsíčních přehledech. Jednosměrně nyní od 1194 Kč.

Štítky:
Jet2, Letenky do Manchesteru, Letenky do Newcastlu, Letenky do Velké Británie, Letenky Jet2

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Manchesteru? Vybírejte pohodlně online!
  • Levnější letenky z letiště Praha a Brno?

    (02.08.2012, Akční letenky.cz) Super levných letenek z České republiky je v poslední době poněkud poskrovnu a často je potřeba zdlouhavého pátrání. Například nízkonákladová aerolinka Wizz Air nabízí zvýhodněné místa pouze v několika málo termínech, které však mohou být krkolomné.

  • Ještě levnější letenky do Skandinávie od Norwegian!

    (21.08.2013, Akční letenky.cz) Pro cestu z  Letiště Václava Havla na Skandinávský poloostrov jsou nyní dostupné výhodné palubní lístky od nízkonákladové aerolinky Norwegian Air Shuttle, která létá do vybraných severských metropolí napřímo. Klienti mohou takto cestovat do Dánska, Švédska, Norska či Finska a ceny zpátečních letů startují na 1995 Kč.

  • British Airways nabízí levnější letenky – bez zavazadla

    (12.03.2013, Aerolinie.info) Počet linek z Londýna – Gatwicku, na které je možné zakoupit speciální tarify letenek zahrnující pouze přepravu kabinového zavazadla, vzroste na 32.

  • Je nejlevnější leteckou společností Ryanair?

    (22.10.2013, Akční letenky.cz) Pokud hledáte levné letenky po Evropě, určitě se vyplatí prověřit web nízkonákladové aerolinky Ryanair, ke které náleží řada superlativ a patří mezi ně třeba také slovo „nejlevnější“. Z určitého úhlu pohledu však na trhu existují i levnější přepravci.


Sponzorované odkazy