Ještě výhodnější cestování se službami Wizz Air!

06. 11. 2012     Akční letenky.cz

Nízkonákladová letecká společnost Wizz Air nabízí, kromě velmi levných letenek nejen z Brna a Prahy, také doplňové služby a výhody, díky kterým můžete ušetřit ještě více. Dříve známý Wizz Xclusive Club byl právě přejmenován na Wizz Discount Club, přičemž jednotlivé podmínky a výhody zůstávají prakticky stejné.

Štítky:
Wizz Air, Wizz Discount Club

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Ještě jednodušší cestování s novou Tripomatic aplikací pro iPhone!

    (10.05.2012, ALetenky.cz) Někteří z vás již možná znají velmi užitečného pomocníka jménem Tripomatic, který umožňuje pohodlné plánování výletů přímo na vašem PC či notebooku. Oceňovaný web jde však ještě dále a právě teď spouští mobilní aplikaci pro iPhone! Tripomatic nyní dává k dispozici uživatelsky přívětivou a přehlednou aplikaci, pomocí které můžete nosit spoustu potřebných a užitečných informací přímo ve vaší kapse.

  • Wizz Air: levné letenky z Brna a Prahy od 474 Kč!

    (19.03.2013, Akční letenky.cz) Hledáte levné letenky z letišť v České republice a ještě nevíte kam přesně byste chtěli letět? Což takhle zvolit destinace jako Eindhoven, Řím a Benátky, kam létá z Prahy nebo Brna nízkonákladová letecká společnost Wizz Air. Nejlevnější palubní lísky jsou k mání od 377 Kč resp. 237 Kč (platí pro členy Wizz Discount Clubu (WDC))!

  • Cestování nalehko: dejte si pozor na limity pro příruční zavazadla

    (26.11.2012, Aerolinie.info) Aby se cestování letadlem nalehko zbytečně neprodražilo, je třeba si předem ověřit platné limity pro příruční zavazadla. Jenom tak se vyhnete možným nepříjemnostem v podobě poplatku za dodatečné odbavení zavazadla.

  • S Wizz Air nově do Istanbulu

    (06.06.2013, Rádi cestujeme) Maďarský nízkonákladový dopravce Wizz Air dnes oznámil, že zavádí novou pravidelnou linku z Budapeště do Istanbulu. Wizz Air tak rozšiřuje své aktivity o další zajímavou destinaci. Již dříve Wizz Air uvedl nové linky do Tel Avivu, Dubaje či Baku. Mimochodem, destinace, kde doteď neoperuje jeho velký rival Ryanair. Podobně jako Ryanair, ani Wizz Air ale nezavádí nové linky z Prahy a tak ani let do Istanbulu se bez dodatečné dopravy do Budapeště neobejde.


Sponzorované odkazy


Letenky na Bahamy

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.