Ještě jednodušší cestování s novou Tripomatic aplikací pro iPhone!

10. 05. 2012     ALetenky.cz

Někteří z vás již možná znají velmi užitečného pomocníka jménem Tripomatic, který umožňuje pohodlné plánování výletů přímo na vašem PC či notebooku. Oceňovaný web jde však ještě dále a právě teď spouští mobilní aplikaci pro iPhone! Tripomatic nyní dává k dispozici uživatelsky přívětivou a přehlednou aplikaci, pomocí které můžete nosit spoustu potřebných a užitečných informací přímo ve vaší kapse.

Zdroj: ALetenky.cz

Nejnovější zprávy o letecných společnostech, letištích a leteckém průmyslu obecně. Nové spoje, recenze aerolinek, skvělé akční nabídky atd.
http://www.aletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Ještě výhodnější cestování se službami Wizz Air!

    (06.11.2012, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Wizz Air nabízí, kromě velmi levných letenek nejen z Brna a Prahy, také doplňové služby a výhody, díky kterým můžete ušetřit ještě více. Dříve známý Wizz Xclusive Club byl právě přejmenován na Wizz Discount Club, přičemž jednotlivé podmínky a výhody zůstávají prakticky stejné.

  • Cestování nalehko: dejte si pozor na limity pro příruční zavazadla

    (26.11.2012, Aerolinie.info) Aby se cestování letadlem nalehko zbytečně neprodražilo, je třeba si předem ověřit platné limity pro příruční zavazadla. Jenom tak se vyhnete možným nepříjemnostem v podobě poplatku za dodatečné odbavení zavazadla.

  • ČSA představily nové webové stránky

    (10.10.2012, Aerolinie.info) ČSA spustily novou verzi svých webových stránek www.csa.cz, respektive www.czechairlines.com. Stránky jsou nyní uživatelsky komfortnější, jednodušší, přehlednější a intuitivně navedou návštěvníka k požadovanému produktu.

  • Letenky do USA ještě levněji: 7 140 Kč!

    (03.11.2011, Rádi cestujeme) Tento článek navazuje na dříve zveřejněný článek "Letenky do Spojených států amerických za 8 540 Kč". Podařilo se nám totiž nalézt ještě levnější letenky do USA - cena zpáteční letenky je pouze 7 140 Kč! Termín letu: 5.-11.6. 2012.


Sponzorované odkazy


Letenky do Litvy

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.