Z Frankfurtu do Kuala Lumpur od 15.500,- Kč

21. 11. 2012     Letenky levně

Nabídky letenek do jihovýchodní Asie s odletem z Prahy již nyní nejsou příliš výhodné. Můžete tedy zkusit letět např. z Frankfurtu do Kuala Lumpur za 15.500,- Kč. Místa jsou k dispozici od ledna do března příštího roku. U frankfurtského letiště je možné parkovat již od 49,- EUR za týden, pokud si místo rezervujete dostatečně dopředu.

Štítky:
Letenky do Kuala Lumpur

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Frankfurtu? Vybírejte pohodlně online!
  • Na Vánoce do Malajsie od 12 376,- Kč

    (12.09.2013, Letenky levně) Chcete letět na Vánoce někam za exotikou? Našli jsme pro vás letenky do Kuala Lumpur za opravdu dobrou cenu. Letenku z Milána do Kuala Lumpur lze zakoupit již od 12.376,- Kč. (Příklad rezervace s odletem 17. 12. 2013 a návratem 28. 12. 2013 v našem vyhledávači).

  • Z Milána do jihovýchodní Asie od 9.000,- Kč

    (26.09.2013, Letenky levně) Často se nám ozýváte a hledáte levné letenky do jihovýchodní Asie. Nabízíme teď jeden z nejlepších tipů na lety do destinací v jihovýchodní Asii, které můžete v letošním roce najít. Levnější letenky na Filipíny, na Srí Lanku nebo do Malajsie už nebudou! Letenku z Milána Kuala Lumpur  lze zakoupit již od 8.991,- Kč.

  • Skvělá nabídka letenek do Bangkoku

    (16.10.2013, Rádi cestujeme) Aerolinka Etihad Airways nyní nabízí akční letenky z Mnichova do Bangkoku. Návrat je do Vídně. Akční cena této letenky je pouhých 10 270 korun! V nabídce jsou také lety s opačným pořadím, tedy Vídeň-Bangkok-Mnichov. Aktuálně jsou levné letenky také do Malajsie, konkrétně do města Kuala Lumpur.


Sponzorované odkazy


Letenky do Kyrgyzstánu

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.