Z Milána do jihovýchodní Asie od 9.000,- Kč

26. 09. 2013     Letenky levně

Často se nám ozýváte a hledáte levné letenky do jihovýchodní Asie. Nabízíme teď jeden z nejlepších tipů na lety do destinací v jihovýchodní Asii, které můžete v letošním roce najít. Levnější letenky na Filipíny, na Srí Lanku nebo do Malajsie už nebudou! Letenku z Milána Kuala Lumpur  lze zakoupit již od 8.991,- Kč.

Štítky:
Letenky do Malajsie, Letenky na Filipíny, Letenky na Srí Lanku

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Milána? Vybírejte pohodlně online!
  • Z Prahy do Hongkongu od 11.485,- Kč

    (03.03.2014, Letenky levně) Míříte tento rok do jihovýchodní Asie? Máme pro vás letenku do Hongkongu za výbornou cenu. Z Hongkongu se pak už můžete snadno dostat s místními low cost společnostmi do dalších destinací v jihovýchodní Asii. Výborné spojení je na Filipíny, Taiwan nebo do jihovýchodní Číny a Vietnamu.

  • Letenky směr Milán, Manchester a Lyon od 1402 Kč!

    (18.02.2013, Akční letenky.cz) Jedny z nejlevnějších letenek, které jsou k dispozici v případě, že preferujete odlety z letiště v Praze, jsou ty od nízkonákladové letecké společnosti easyJet! Celkově se můžete z České republiky podívat  na 9 evropských letišť. Výhodné jsou například lety na lince Praha – Milán (MXP), které mohou klienti rezervovat od 589 Kč (jednosměrně)!

  • Slevy na letenky s Air Asia

    (18.09.2013, Letenky levně) Chystáte se příští rok do jihovýchodní Asie? Tak sedněte ke kalendářům a začněte plánovat. Letecká společnost Air Asia nabízí letenky po jihovýchodní Asii jen za letištní poplatky. Levnější tak už pravděpodobně nebudou. Rezerovat v této akci můžete do 22. 9. 2013 na cesty od 7. 1. 2014 do 5. 8. 2014.

  • Z Prahy do Hongkongu od 14.386,- Kč

    (04.07.2013, Letenky levně) Chcete se podívat do jihovýchodní Asie a nevíte, kde začít? Rezervace letenky do Hongkongu může být prvním krokem. Odtud se potom můžete dostat s místními nízkonákladovými aeroliniemi do dalších destinací v jihovýchodní Asii. Letenku z Prahy do Hongkongu lze zakoupit za velmi dobrou cenu již od 14.386,- Kč.


Sponzorované odkazy


Letenky do Indonésie

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.