Jak vidí easyjet cestování s dětmi letadlem

21. 11. 2012     Rádi cestujeme

EasyJet, čtvrtého největšího dopravce na pražském letišti Václava Havla, využívá v ČR stále více lidí všech věkových kategorií. Jak je to s těmi nejmenšími? Kdy smí mamince sedět potomek na klíně, jak je to s bezpečnostními pásy a jaké mají rodiny s dětmi výhody? Do kolika týdnů těhotenství mohou nastávající matky cestovat letadlem a jaká opatření by měly gravidní ženy dodržovat? Odpovědi nejen na tyto otázky najdete níže.

Štítky:
easyJet

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Létáme s dětmi: letecká společnost ČSA

    (26.09.2013, Akční letenky.cz) Pokud se vydáváte na rodinnou dovolenou s Českými aeroliniemi, budou pro vás užitečné informace, které přinášíme v závěrečné části našeho miniseriálu. Ve srovnání s nízkonákladovými aerolinkami je cestování s dětmi se společností ČSA mnohem jednodušší a komfortnější. Můžete si sami zvolit, jak chcete cestovat se svým kojencem do věku dvou let.

  • Cestování nalehko: dejte si pozor na limity pro příruční zavazadla

    (26.11.2012, Aerolinie.info) Aby se cestování letadlem nalehko zbytečně neprodražilo, je třeba si předem ověřit platné limity pro příruční zavazadla. Jenom tak se vyhnete možným nepříjemnostem v podobě poplatku za dodatečné odbavení zavazadla.

  • S dítětem v letadle: společnost Ryanair

    (11.09.2013, Akční letenky.cz) V našem novém seriálu postupně představíme podmínky, kterými nejznámější nízkonákladové letecké společnosti upravují cestování s dětmi. Pokud vás zajímá, jaké poplatky můžete očekávat, jak je to s přepravou kočárku, či zda si s sebou do letadla můžete vzít dětskou výživu, čtěte dál. V prvním díle se zaměříme na společnost Ryanair.

  • Létání s dětmi: aerolinka Wizzair

    (16.09.2013, Akční letenky.cz) V tomto článku se podíváme na to, co vás čeká, pokud cestujete s dítětem na palubě letadel společnosti Wizz Air. Děti do dvou let cestují za jednotnou cenu 675 Kč/let. V případě, že je cena jednosměrné letenky nižší, vztahuje se i na kojence. Tyto děti nemají nárok na vlastní zavazadlo, musí cestovat na klíně dospělého.


Sponzorované odkazy


Letenky do Estonska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.