Létáme s dětmi: letecká společnost ČSA

26. 09. 2013     Akční letenky.cz

Pokud se vydáváte na rodinnou dovolenou s Českými aeroliniemi, budou pro vás užitečné informace, které přinášíme v závěrečné části našeho miniseriálu. Ve srovnání s nízkonákladovými aerolinkami je cestování s dětmi se společností ČSA mnohem jednodušší a komfortnější. Můžete si sami zvolit, jak chcete cestovat se svým kojencem do věku dvou let.

Štítky:
ČSA

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • S dítětem v letadle: společnost Ryanair

    (11.09.2013, Akční letenky.cz) V našem novém seriálu postupně představíme podmínky, kterými nejznámější nízkonákladové letecké společnosti upravují cestování s dětmi. Pokud vás zajímá, jaké poplatky můžete očekávat, jak je to s přepravou kočárku, či zda si s sebou do letadla můžete vzít dětskou výživu, čtěte dál. V prvním díle se zaměříme na společnost Ryanair.

  • Ryanair oznámil nové služby a slevy pro rodiny s dětmi

    (19.06.2014, Akční letenky.cz) Letecká společnost Ryanair se rozhodla k překvapivému kroku a pod tlakem konkurence na místo pověstných úsporných opatření nově nabízí slevy pro cestující s dětmi. Nová služba Ryanair Family Extra nabízí rodinám škálu slev a vylepšené služby u všech letů. Ryanair konkrétně přichází s následujícími slevami pro děti: - 50% sleva na výběr konkrétního sedadla - 50% sleva […]

  • 7 tipů pro letání s dětmi

    (15.05.2014, Akční letenky.cz) Pro většinu cestovatelů je představa delšího letu s vlastními dětmi na palubě, obzvlášt těmi menšími, noční můrou a pravým opakem pohodové dovolené. Kanaďanka Karla Cripps, žijící v Bangkoku, je matkou dvou chlapců, které takřka od narození brala s sebou na každoroční letecké návštěvy rodiny v Kanadě. V článku pro CNN shrnula své rady a tipy […]

  • Jak vidí easyjet cestování s dětmi letadlem

    (21.11.2012, Rádi cestujeme) EasyJet, čtvrtého největšího dopravce na pražském letišti Václava Havla, využívá v ČR stále více lidí všech věkových kategorií. Jak je to s těmi nejmenšími? Kdy smí mamince sedět potomek na klíně, jak je to s bezpečnostními pásy a jaké mají rodiny s dětmi výhody? Do kolika týdnů těhotenství mohou nastávající matky cestovat letadlem a jaká opatření by měly gravidní ženy dodržovat? Odpovědi nejen na tyto otázky najdete níže.


Sponzorované odkazy


Letenky do Izraele

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.