Ryanair: Oslo a Stockholm z Varšavy za 174 Kč

30. 07. 2012     Letenky levně

V rámci zavádění nových linek z letiště Varšava Modlin spustila irská aerolinka Ryanair promo ceny na velké množství letů, které, jako obvykle, nazývá online-check-in zadarmo. Čistá cena letenky z Varšavy do Stockholmu či Osla vychází na 2 zloté, což je 12 Kč, avšak s poplatkem za platbu se cena vyhoupne na 174 Kč.

Štítky:
Letenky do Norska, Letenky do Osla, Letenky do Stockholmu, Letenky do Švédska, Letenky Ryanair, Ryanair

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Osla? Zajímají vás letenky Stockholm? Letenky do Varšavy, Osla i Stockholmu nakoupíte výhodně na webu. Vybírejte pohodlně online!
  • Cestujeme do Stockholmu: ubytování, letiště, MHD

    (03.08.2011, Rádi cestujeme) Do hlavního města Švédska se můžeme dostat z ČR asi nejlépe letecky. V této metropoli se nachází celkem čtyři letiště a to konkrétně Stockholm Bromma, které leží nedaleko centra, dále pak 42 km severně leží mezinárodní letiště Arlanda, 70 km jižně zase letiště Stockholm-Skavsta a Stockholm-Västerås Airport, které leží 110 km od hlavního města. Většina nízkonákladových leteckých společností preferuje letiště Skavsta, tak se tedy zaměříme na něj.

  • Nové lety SAS: Praha – Stockholm

    (19.03.2012, Letenky levně) Od 15. března 2012 SAS (Scandinavian Airlines System) obnovuje lety z Prahy do Stockholmu. Frekvence letů do švédské metropole se postupně zvýší ze současných dvou na pět letů týdně. Lety jsou provozovány ve dvou přepravních třídách – Economy Extra a Economy. Lety si můžete rezervovat na  www.flysas.com.

  • Levné letenky: Brazílie, Izrael, Oslo

    (10.12.2012, Rádi cestujeme) V dnešním článku o levných letenkách bychom chtěli upozornit na levné letenky do Brazílie. Cena je necelých 9 000 korun. To je výborná cena, kterou pouze kazí odlet z Madridu. Zpět je návrat do Londýna, což už takový problém není. Česko má poměrně dobré a i levné letecké spojení s Londýnem. V případě Madridu je to horší.

  • Akční letenky: New York, Oslo, Atény

    (02.07.2013, Rádi cestujeme) Máte-li rádi Řecko a ještě jste nenavštívili hlavní město Atény, máme pro vás zajímavou nabídku zpáteční letenky z Prahy. Ceny na této trase startují od 2 719 korun. A to je poměrně nízká cena. Za zmínku určitě stojí také let z Wroclavi do Osla. Cena za zpáteční letenku je 677 korun. A odlet z Polska ještě jednou a to do New Yorku. Hledáte-li nejlevnější letenku do USA z blízkého okolí, bude vašim odletovým letištěm to ve Varšavě. Nyní lze odtud letět do New Yorku za zhruba 11 000 korun.


Sponzorované odkazy


Letenky do Norska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.