Nové linky easyJet do Velké Británie od 819 Kč!

11. 12. 2012     Akční letenky.cz

Zatímco Wizz Air několik linek z Prahy ruší, oblíbená nízkonákladová aerolinka easyJet nová spojení naopak přidává. Již dříve jsme informovali o letech z Prahy do Skotska, na začátku prosince se však v rezervačním systému objevil také Manchester (MAN) a nejlevnější jednosměrné lety do těchto dvou destinací jsou v současné době za 819 Kč (bez poplatků).

Štítky:
easyJet, Letenky do Manchesteru, Letenky do Velké Británie, Letenky easyJet

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Letenky do Británie od 568 korun

    (19.01.2012, Rádi cestujeme) Dnes se zaměříme na letenky do Velké Británie. Ceny za zpáteční letenku začínají na necelých 600 korunách. Jak už to v poslední době bývá, za tak nízkou cenu neodcestujete z Česka. Níže vypisujeme některé z možných tras a termínů.

  • Nové linky z letiště Praha od SAS a SmartWings

    (26.11.2012, Akční letenky.cz) Další nové linky byly ohlášeny na webových stránkách leteckých společností SmartWings a SAS, které tímto rozšíří nabídku letů z letiště Praha.

  • Nové přímé linky z letiště Praha

    (26.03.2012, Akční letenky.cz) V posledních dnech se vyrojilo několik nových informací, které se týkají letiště Praha. Podle letových řádů a webových stránek hned tří aerolinek (Aegean Airnines, Belle Air a Volotea Airlines) se dají očekávat nové linky z našeho hlavního letiště.

  • Nové linky leteckých společností SmartWings a ČSA

    (20.11.2012, Akční letenky.cz) Další a další aerolinky postupně aktualizují své letové řády, přidávají či ruší linky a upravují letové frekvence. Týká se to také českých leteckých společností ČSA a SmartWings. V letním období přidá klasický přepravce ČSA další novou linku do Ruska, tentokrát se jedná o lety z letiště Praha do města Perm, ležícího na trase Transsibiřské magistrály.


Sponzorované odkazy