Letenky do Británie od 568 korun

19. 01. 2012     Rádi cestujeme

Dnes se zaměříme na letenky do Velké Británie. Ceny za zpáteční letenku začínají na necelých 600 korunách. Jak už to v poslední době bývá, za tak nízkou cenu neodcestujete z Česka. Níže vypisujeme některé z možných tras a termínů.

Štítky:
Akční letenky, Letenky do Velké Británie

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Zpáteční let do Velké Británie za 1 447 Kč

    (25.06.2011, ) Po dlouhé době tu mámě opět akční let do Velké Británie a sice na letiště Londýn Gatwick (LGW). Odlet je u Londýna samozřejmě z Prahy. Cena za tento zpáteční let, který je od low-cost aerolinek EasyJet činí 1 447 Kč.

  • Levné letenky do Británie, Francie nebo Itálie

    (12.06.2011, Rádi cestujeme) V dnešních akčních letenkách najdete takové destinace jako Řím, Atény, Basilej, Oslo, Nice a spoustu jiných. Většinu levnějších letenek najdete v podzimních měsících, i když stále lze zakoupit levné letenky i v létě - například zpáteční let Praha-Oslo v srpnu lze pořídit za necelých 900 korun.  

  • Letenky za 6 korun jsou stále v prodeji, Cork za 55 korun

    (20.08.2012, Rádi cestujeme) Je to neuvěřitelné, ale aerolinka Ryanair má stále v nabídce letenky za 6 korun. A aby toho nebylo málo, přibylo několik dalších extrémně zlevněných destinací - irský Cork či francouzská Paříž. Můžete tak zakoupit letenky po Evropě za pár desítek korun! Poslední letenka vede z Budapeště do Bruselu. Svůj trip tak můžete obohatit o návštěvu krásného maďarského města. Cena zpáteční letenky je 9 korun.

  • Letenky do Říma za 295 korun, Sicílie za 443 korun

    (21.03.2012, Rádi cestujeme) Dali jsme si záležet, a našli jsme extrémně levné letenky do Říma. Zpáteční letenka stojí jen 295 korun! K dalším velmi levným letenkám patří i ty na Sicílii nebo na Krétu. Na Krétu doletíte z Brna s přestupem v Miláně za něco málo přes 1 400 korun. Pokud se vydáte z Brna přes Milano (zpět přes Stansted) na španělskou Ibizu, zaplatíte 1 903 korun za zpáteční letenku - celkově za 16ti denní pobyt zaplatí dvě osoby přibližně 12 500 korun. To už je pěkně dlouhá dovolená u moře za poměrně nízkou cenu.


Sponzorované odkazy