Letiště Praha ruší časové omezení pro bezplatný internet

14. 12. 2012     Aerolinie.info

Cestující, kteří využijí pražské letiště v Ruzyni, si budou moci užívat bezplatného wi-fi připojení k internetu bez časového omezení.

Štítky:
Letiště Praha

Online rezervace letenek:

  • Lufthansa: z Prahy levně do Asie, Afriky i Ameriky!

    (01.03.2012, Akční letenky.cz) Německá aerolinka Lufthansa si pro své zákazníky připravila hned dvě další akce na levné letenky do vzdálenějších destinací. První nabídka je platná už jen pro dnešní den a omezení se týká také dnů odletu (8. březen – 15. květen) a příletu (11. březen – 15. srpen).

  • Germanwings zvyšuje hmotnostní limit zavazadel

    (17.07.2012, Rádi cestujeme) Nízkonákladový dopravce Germanwings oznámil, že od nynějška zvyšuje hmotnostní limit prvního zavazadla z původních 20ti na 23 kg. Zavazadlo zdarma je součástí tarifů „Best“ a „Flex“. U nejlevnější tarifu „Basic“ zaplatí zákazníci za zavazadlo 10 €, pokud jej odbavili přes internet.

  • Letecké společnosti aktualizují své letové řády

    (21.11.2012, ALetenky.cz) Pomalu přichází doba kdy jednotlivé letecké společnosti aktualizují své letové řády a často také zavádí či ruší letecká spojení mezi jednotlivými destinacemi. Ke změná samozřejmě dochází také u linek z České republiky.

  • Jak probíhá odbavení/check-in?

    (25.07.2013, Akční letenky.cz) Pokud letíte poprvé, není se čeho bát! Ačkoliv je proces odbavení leckdy zdlouhavý, není to nic složitého a s trochou pomoci to zvládně každý. V případě že cestujete s nízkonákladovou společností se musíte ve stanovené lhůtě odbavit dopředu přes internet. Tato možnost se zpravidla otevírá asi týden před samotným letem a podrobnosti naleznete v emailu [...]


Sponzorované odkazy


Letenky do Bulharska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.