Letecké společnosti aktualizují své letové řády

21. 11. 2012     ALetenky.cz

Pomalu přichází doba kdy jednotlivé letecké společnosti aktualizují své letové řády a často také zavádí či ruší letecká spojení mezi jednotlivými destinacemi. Ke změná samozřejmě dochází také u linek z České republiky.

Zdroj: ALetenky.cz

Nejnovější zprávy o letecných společnostech, letištích a leteckém průmyslu obecně. Nové spoje, recenze aerolinek, skvělé akční nabídky atd.
http://www.aletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Novinky: aerolinky si hrají s letovými řády!

    (15.03.2012, ALetenky.cz) Dá se říct, že většina leteckých společností na celém světě postupně dotváří své letové řády. Dochází tedy k rušení nevýhodných linek, upravují se frekvence jednotlivých spojení a samozřejmě se objevují také linky nové.

  • Nové linky leteckých společností SmartWings a ČSA

    (20.11.2012, Akční letenky.cz) Další a další aerolinky postupně aktualizují své letové řády, přidávají či ruší linky a upravují letové frekvence. Týká se to také českých leteckých společností ČSA a SmartWings. V letním období přidá klasický přepravce ČSA další novou linku do Ruska, tentokrát se jedná o lety z letiště Praha do města Perm, ležícího na trase Transsibiřské magistrály.

  • Nabídka nových služeb letecké společnosti WizzAir

    (25.11.2011, ALetenky.cz) Nízkonákladové letecké společnosti se občas snaží vycházet svým zákazníkům co nejvíce vstříc. Například aerolince WizzAir jde o zvýšení pohodlí jejich cestujících.

  • Letecké společnosti: shrnutí nejnovějších informací

    (09.05.2012, Akční letenky.cz) V poslední době se v médiích objevila řada nových informací, které se týkají leteckého průmyslu a stojí určitě za zmínku. Bohužel převažují spíše ty horší zprávy nad lepšími. Oproti slibovanému zdražování zřejmě klienty letecké společnosti WizzAir potěšilo snížení poplatku za službu WIZZ Xclusive Club na 750 Kč/rok.


Sponzorované odkazy


Letenky do Izraele

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.