Ryanair oznámil otevření základny v Chanii

19. 12. 2012     Aerolinie.info

Nízkonákladový dopravce Ryanair dnes oznámil otevření nové základny v řecké Chanii. Od dubna 2013, na kdy je start vůbec první základny irského dopravce v Řecku anoncován, zde bude umístěno jedno letadlo. Počet linek, které Ryanair na toto letiště provozuje, se díky tomu zvýší o 11 na 26 celkem.

Štítky:
Ryanair

Online rezervace letenek:

  • Fez a Marrákeš novými základnami Ryanairu

    (16.01.2013, Aerolinie.info) Irská nízkonákladová letecká společnost Ryanair oznámila otevření nových základen v Maroku. Fez a Marrákeš se stanou historicky prvními základnami irského dopravce mimo území Evropu.

  • Ryanair obnovuje linku z Bratislavy na Sicílii

    (20.12.2012, Aerolinie.info) Irský Ryanair oznámil obnovení leteckého spojení z Bratislavy do Trapani na Sicílii. Linka bude v provozu od 31. března každou středu a neděli.

  • Z letiště Praha do Tirany, Nantes a Athén již brzy!

    (25.04.2012, ALetenky.cz) Především cestující létající z Prahy jistě těší dobré zprávy. Letiště Praha se už totiž nějakou dobu objevuje v rezervačním systému aerolinek Aegean Airlines, Belle Air a Volotea Airlines, které planují otevření nových linek během měsíců květen a červen.

  • Austrian Airlines: Zpáteční let do Tel Avivu za 4 999 Kč

    (02.06.2012, Letenky levně) V rámci oslav otevření nového terminálu Austrian Star Alliance na letišti ve Vídni přichází rakouský národní dopravce s vyjímečnou akcí na lety do Tel Avivu. S odletem od září 2012 do února 2013 se tak z hlavního města našeho jižního souseda dostanete do hlavního města Izraele za 196€.


Sponzorované odkazy


Letenky do Egypta

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.