Letenky k moři: Sicílie, Sardinie a Chorvatsko

22. 06. 2013     Rádi cestujeme

Vybíráme aktuální levné letenky k moři. Oproti letům v minulých letech jsou ceny o kapku vyšší, a tak je poměrně velice těžké najít cenu zpáteční letenky pod tisíc korun. Samozřejmě hovoříme o přímořských destinacích jako jsou Trapani (Sicílie), Alghero (Sardinie), Malta, ale třeba také Neapol (Neapolský záliv). Pokud nutně nepotřebujete k moři, lze zakoupit letenky do Eindhovenu či Milana pod 1 000 Kč.

Štítky:
Letenky do Alghera, Letenky do Itálie, Letenky do Neapole, Letenky do Trapani, Letenky k moři, Letenky na Maltu

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Letenky k moři: Sardinie od 809 Kč

    (08.02.2013, Rádi cestujeme) Letenky k moři nás zavedou na Sardinii, Sicílii, ale také do španělské Andalusie či portugalského Porta. Některé, ty nejlevnější, letenky jsou s termínem letu v jarním období.  Letenky z Prahy pak spíše v letním čase. Nejlevnější letenky k moři jsou tentokrát na Sardinii. V termínu letu to sice ještě na koupání asi nebude, ale strávit na Sardinii aktivní dovolenou může být také příjemné. Zajímavá letenka je z Prahy do Malagy (Andalusie). Dvě osoby zaplatí za týdenní ubytování a dvě zpáteční letenky zhruba 11 tisíc korun.

  • Levně letecky na dovolenou k moři: Mallorka

    (07.07.2012, Rádi cestujeme) Léto vrcholí a v dnešním seriálu  s tipy na levnou dovolenou k moři vám představíme Mallorku. Na tento ostrov doletíte nejvýhodněji (z blízkých letišť) z Magdeburgu/Cochstedtu. Cena za zpáteční letenku začína od zhruba jednoho tisíce korun. Pokud byste vyrazili z Prahy, pravděpodobně byste zaplatili okolo 4 tisíc korun. Týdenní pobyt dvou osob může stát od 9 970 korun.

  • Letenky k moři od 607 korun

    (09.01.2013, Rádi cestujeme) Dnešní mix levných letenek nás zavede k moři, ale také do oblíbených evropských metropolí. Nejnižší cena za zpáteční letenku je něco málo přes 600 korun. Za tuto cenu doletíte na Sardinii, do města Cagliari. K zajímavým letenkám patří také let z Prahy do Bari v jarních měsících. Cena zpáteční letenky na této trase startuje od 1 294 korun. Město Bari najdete u pobřeží Jaderského moře v jižní části Itálie. V seznamu destinací nechybí tradiční destinace – Londýn.

  • Letecky na Sicílii za 1 040 korun

    (25.06.2012, Rádi cestujeme) Italský ostrov Sicílie nabízí krásné pláže a je vděčným místem pro trávení letní dovolené. Pokud byste rádi na tento ostrov k moři, máme pro vás levné letenky. Levně na Sicílii doletíte především z německých letišť jako jsou Memmingen u Mnichova nebo Lipsko. Cena za zpáteční letenku začíná na zhruba tisíci korunách.


Sponzorované odkazy