Z letiště Praha do Nantes či Rigy a zpět od 1555 Kč!

01. 08. 2013     Akční letenky.cz

Patříte mezi cestovatele, kterým nedělá problém rezervace letenek poněkud s předstihem? Nabídka leteckých společností airBaltic a Volotea, díky níž ušetříte nějakou tu korunu, je tady! Dvě destinace ve Francii a Lotyšsku jsou nyní dostupné z letiště Praha od 1555 Kč.

Štítky:
Air Baltic, Letenky do Francie, Letenky do Lotyšska, Letenky do Nantes, Letenky do Rigy, Volotea

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Akční letenky do Rigy a Barcelony od 1587 Kč!

    (22.01.2013, Akční letenky.cz) V dnešním tipu na levné letenky zmíníme letecké společnosti Vueling a airbaltic, které mimo jiné létají také z letiště Praha a jejich jediné přímé lety směřují do Barcelony resp. Rigy. Například právě lotyšská aerolinka nyní nabízí zpáteční lety na lince Praha – Riga (RIX) v nejnižším tarifu od 1587 Kč včetně poplatků.

  • Transavia a airBaltic: letenky do Rotterdamu a Rigy

    (13.12.2012, Akční letenky.cz) Nabídku akčních letenek dnes rozšíříme za přispění leteckých společností Transavia a airBaltic, které mimo jiné provozují také lety z našeho hlavního města. Klienti aerolinky Transavia tedy mohou rezervovat zlevněné letenky na trase Praha – Rotterdam (RTM), které jsou dostupné v mnoha termínech od 1746 Kč.

  • Akční letenky z Prahy do Rigy či Pisy od 1599 Kč!

    (25.03.2013, Akční letenky.cz) Zpáteční letenky z Prahy za zajímavé ceny mají nyní k dispozici cestovatelé, kteří v tomto roce plánují návštěvu měst Pisa či Riga. V rezervačním systému leteckých společností Air One a airBaltic se totiž právě nachází termíny pro cestu tam i zpět od 1599 Kč! Jedná se však o velmi omezenou nabídku.

  • Levné letenky tentokrát do Istanbulu

    (26.06.2013, Rádi cestujeme) To už tu dlouho nebylo - letenky z Prahy do Istanbulu za cenu pod 3 500 korun. Termínu je spousta a je z čeho vybírat. K dispozici jsou lety od listopadu do února. Připisujeme také další zajímavou letenku a to z Prahy do lotyšské Rigy.    


Sponzorované odkazy