Z Milána do Manily od 11 995,- Kč

11. 09. 2013     Letenky levně

Hledáte levné letenky na Filipíny? Našli jsme pro vás několik termínů s letenkami za opravdu dobrou cenu. Letenku z Milána do Manily lze zakoupit již od 11.995,- Kč. (Příklad rezervace s odletem 3. 3. 2014 a návratem 16. 3. 2014 v našem vyhledávači).

Štítky:
Letenky do Manily, Letenky na Filipíny

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Milána? Vybírejte pohodlně online!
  • Letenky směr Milán, Manchester a Lyon od 1402 Kč!

    (18.02.2013, Akční letenky.cz) Jedny z nejlevnějších letenek, které jsou k dispozici v případě, že preferujete odlety z letiště v Praze, jsou ty od nízkonákladové letecké společnosti easyJet! Celkově se můžete z České republiky podívat  na 9 evropských letišť. Výhodné jsou například lety na lince Praha – Milán (MXP), které mohou klienti rezervovat od 589 Kč (jednosměrně)!

  • Z Prahy do Maroka a zpět za 3.084 Kč !

    (03.01.2014, Akční letenky.cz) S leteckou společností EasyJet si můžete zaletět z Prahy až do Maroka, a to za velmi pěkné ceny! Při kombinaci letů Praha – Milán, Milán – Casablanca a zpět můžete v březnu letět už za 3.084 Kč.

  • Akční letenky: New York, Milan, Amsterdam

    (05.08.2013, Rádi cestujeme) K dnešním nejzajímavějším letenkám určitě patří letenka z Prahy do New Yorku s návratem do Edinburghu. Cena za tuto letenku je přibližně 8 900 korun a to vč. tax. Nejlevnější v nabídce je pak letenka z Prahy do Milána se společnosti Wizz Air. Jste-li členy "Discount klubu", zaplatíte za zpáteční letenku necelých 600 korun. V ceně je malé příruční zavazadlo. Takže ideální let např. na nákupy.

  • Zpáteční letenky Praha – Barcelona na květen za 2.655 Kč

    (02.04.2014, Akční letenky.cz) Díky elegantní kombinaci letů společností Ryanair a Wizzair můžete na jednu letenku letět přes Milán z Prahy do Barcelony. Nejlevněji momentálně vychází zpáteční letenky na této trase v několika květnových termínech, prodávají se už za 2.655 Kč včetně všech povinných poplatků.


Sponzorované odkazy


Letenky do Thajska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.