ČSA: levné letenky po Evropě od 1990 Kč

24. 09. 2013     Akční letenky.cz

Zlevněné letenky celkem do šesti evropských destinací nyní nabízí letecká společnost ČSA od 1990 Kč. Akce se vztahuje na pozdější měsíce, palubní lístky je totiž možné rezervovat minimálně 120 dní před odletem. Za zvýhodněné ceny si tedy klienti aerolinky mohou zaletět do Milána, Kodaně, Stockholmu, Barcelony, Říma a Petrohradu.

Štítky:
Akční letenky, ČSA, Letenky ČSA, Levné letenky

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Podzimní nabídka letenek aerolinky ČSA od 1990 Kč!

    (15.10.2013, Akční letenky.cz) Ve své nejnovější nabídce láká klasická letecká společnost ČSA na levné letenky do mnoha evropských destinací. Akce platí od dnešního dne až do 27. října a vztahuje se na cestovní období 1. prosinec 2013 – 28. únor 2014. Na webu aerolinky najdete přehled destinací, do kterých se dostanete z letiště Praha za zvýhodněné částky.

  • easyJet: levné víkendové letenky po Evropě

    (30.10.2012, Akční letenky.cz) Hledáte-li výhodné letenky z letiště Praha do Evropy a máte-li omezené časové možnosti, můžete prozkoumat web nízkonákladové letecké společnosti easyJet. V rezervačním systému se zorientujete docela jednoduše a najdete zde přehled cen letenek na jednotlivých linkách.

  • Akční letenky ČSA po Evropě

    (09.04.2013, AkčníLetenka.cz) Česká aerolinie v rámci akce Léto ve městě nabízejí letenky do vybraných evropských destinací s odletem z Prahy a Ostravy již od 2.202 Kč.

  • S aerolinkou easyJet po Evropě od 1608 Kč

    (24.01.2013, Akční letenky.cz) Celkem na 9 evropských letišť se můžete napřímo dostat z Prahy prostřednictvím nízkonákladové letecké společnosti easyJet. Cestovatelé se však nemusí spokojit jen s přímými lety a mohou je zkusit zkombinovat s navazujícími lety do dalších zajímavých destinací třeba v Egyptě, Maroku, Řecku, Jordánsku či na Islandu a Kypru.


Sponzorované odkazy


Letenky do Maďarska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.