Letenky do Londýna, Milána či Bruselu od 875 Kč!

18. 09. 2013     Akční letenky.cz

Do vybraných evropských destinací si nyní můžete zaletět levně díky nízkonákladové letecké společnosti Ryanair, která mimo jiné nabízí také odlety z Brna, Ostravy či Bratislavy. Nejlevnější jednosměrné palubní lístky jsou nyní k mání od 438 Kč. V rámci aktuální nabídky je stanoveno cestovní období 1. říjen– 18. prosinec 2013.

Štítky:
Letenky do Bruselu, Letenky do Londýna, Letenky do Milána, Letenky Ryanair, Ryanair

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Londýna? Zajímají vás letenky Brusel? Letenky do Milána, Londýna i Bruselu nakoupíte výhodně na webu. Vybírejte pohodlně online!
  • Ryanair bude létat do Bruselu

    (25.04.2014, Rádi cestujeme) Aerolinka Ryanair zavádí novou pravidelnou linku z Prahy. Nově bude létat do Bruselu Charleroi. Odtud lze pokračovat téměř do všech koutů Evropy.

  • Levné letenky: Benátky, Řím, Londýn

    (13.06.2013, Rádi cestujeme) Benátky, Londýn, Řím - přední evropské destinace a překvapivě levné pokud poletíte z Prahy či Brna. Posuďte sami - zpáteční letenka Praha-Benátky za cenu 658 korun, zpáteční letenka Brno-Londýn za 1 058 korun a po delší době let z Prahy do Říma za cenu pod 1 100 korun.

  • Z Wroclawi do Bruselu za 545,-Kč!

    (28.12.2012, Letenky levně) Nízkonákladová letecká společnost Ryanair pro Vás připravila akční let z Wroclawi do Bruselu za pouhých 545,-Kč! V hlavním městě Belgie se rozhodně nebudete nudit.  Jistě vás uchvátí jeho náměstí Grand Place, najdete zde dominantní radnici, cechovní domy a Královský dvůr.

  • Letenky směr Milán, Manchester a Lyon od 1402 Kč!

    (18.02.2013, Akční letenky.cz) Jedny z nejlevnějších letenek, které jsou k dispozici v případě, že preferujete odlety z letiště v Praze, jsou ty od nízkonákladové letecké společnosti easyJet! Celkově se můžete z České republiky podívat  na 9 evropských letišť. Výhodné jsou například lety na lince Praha – Milán (MXP), které mohou klienti rezervovat od 589 Kč (jednosměrně)!


Sponzorované odkazy


Letenky do Belgie

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.