TOP 30 destinací, které stojí za vidění

17. 10. 2013     ALetenky.cz

Plánovač výletů Tripomatic odhalil žebříček 30 nejlepších destinací, které stojí za vidění. Zatímco Londýn nebo Řím bychom mezi nejlepšími destinacemi očekávali, překvapením může být, že vůbec nejlepší destinací se stala maďarská Budapešť.

Zdroj: ALetenky.cz

Nejnovější zprávy o letecných společnostech, letištích a leteckém průmyslu obecně. Nové spoje, recenze aerolinek, skvělé akční nabídky atd.
http://www.aletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Z Wroclavi do Osla za 257,- Kč!

    (22.11.2012, Letenky levně) Nízkonákladová letecká společnost WIZZ AIR nabízí akční let z Wroclavi do Osla za pouhých 257,- Kč! Oslo a jeho okolní rozlehlá příroda přímo vybízí k turistice a sportům po celý rok. K vidění je toho zde opravdu mnoho, přenádherné hory, vodopády, fjordy, ledovce a údolí, které stojí za návštěvu i v zimě.

  • Nejhorší situace, které Vás mohou potkat na cestách (a jak jim zabránit) 1/2

    (15.01.2014, Akční letenky.cz) Webový portál BudgetTravel nedávno přišel s velmi pěkným článkem o řadě problémů, které Vás mohou na cestách potkat a o možnostech, jak se s nimi vypořádat. My jsme se rozhodli pro Vás článek volně parafrázovat v češtině!

  • Z Prahy do Kolína nad Rýnem za 1389,- Kč

    (13.11.2012, Letenky levně) Letecká společnost Germanwings pro Vás připravila akční let z Prahy do Kolína nad Rýnem jen za 1389,- Kč! Máte rádi historii? V jenom z největších měst Německa si přijdete na své. Za vidění stojí katedrála sv. Petra a řeku Rýn si můžete prohlédnout z obou stran města.

  • Z Prahy do Říma za 615,-Kč!

    (19.12.2012, Letenky levně) Letecká nízkonákladová společnost Wizz Air pro Vás připravila akční let z Prahy do Říma za 615,-Kč! Řím, hlavní město Itálie patří k nejnavštěvovanějším místům vůbec. Je výstavou sochařství a architektury. Najdete zde nesčetně nádherných náměstí a nepřeberné množství míst, která stojí za vidění. Každý kdo Řím, město lásky navštívil, se do něj velice rád vrací.


Sponzorované odkazy


Letenky do Brazílie

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.