Na letišti ve Varech vzrostl provoz

09. 02. 2009     Letenkář.cz

Mezinárodní Letiště v Karlových Varech – Olšových Vratech odbavilo loni téměř o 17 procent více cestujících než v roce 2007. Terminálem prošlo 70 620 pasažérů. Na pravidelných linkách jich letělo 61 036 a na nepravidelných, především charterových pro cestovní kanceláře, 9548 lidí.

Štítky:
Letiště Karlovy Vary

Zdroj: Letenkář.cz

Online rezervace letenek:

  • Letiště Praha Ruzyně dnes spustilo provoz Free wifi

    (17.08.2009, Akční letenky.cz) Letiště Praha Ruzyně dnes zahájilo oficiální provoz bezplatného bezdrátového připojení na internet ne všech prostorách Terminálu 1, Terminálu 2 a ve spojovacím objektu. Je teprve šestým evropským mezinárodním letištěm, které tuto službu zdarma poskytuje. Dosud se šlo na letišti Praha připojit pouze přes placené služby T-Mobile HotSpot, nebo zdarma ve VIP saloncích.

  • Letišti Praha Ruzyně přestává stačit kapacita, dožaduje se další ranveje

    (17.08.2008, Letenkář.cz) Provoz na pražském letišti Ruzyně vzrostl od roku 2003 o 61 procent a současná maximální kapacita ruzyňské dráhy je 44 vzletů a přistání během hodiny. Organizačními úpravami lze dosáhnout do roku 2010 kapacity 48 vzletů a odletů. Jde však o mezní hodnotu.

  • Letový provoz nad ČR se poprvé snížil

    (12.11.2009, Akční letenky.cz) Podle státního podniku Řízení letového provozu ČR se počet letů nad ČR od května do října meziročně snížil o 4,5% na 379728 letů. Dnes to uvedl server letectvi.cz s odvoláním na ČTK. Tento trend ovšem není nic vyjímečného, podobně je na tom celá Evropa. Nejvýznamnější jsou na letišti Praha Ruzyně ČSA a Lufthansa.

  • Letový provoz ČSA povede Marek Týbl

    (16.11.2009, Akční letenky.cz) Novým viceprezidentem letového provozu ČSA je od 16. listopadu 2009 Capt. Marek Týbl, dosavadní šéfpilot a vedoucí letky ATR ČSA. Ke dni nástupu do funkce má Marek Týbl na svém kontě celkem devět let působení v ČSA a více než 4600 odlétaných hodin na letounech určených pro kratší, střednětraťové i dálkové lety.


Sponzorované odkazy


Letenky do Dánska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.