Delta Airlines začne létat mezi Prahou a New Yorkem

11. 02. 2009     Letenkář.cz

Americká letecká společnost Delta Air Lines začne od 18. června létat na nové přímé lince z New Yorku do Prahy. Uvedl to mluvčí Asociace českých cestovních kanceláří a agentur Tomio Okamura. Zrušení víz do USA přineslo podle něj nárůst zájmu českých turistů o cesty do USA.

Štítky:
Delta, Letenky do New Yorku, Letenky do USA

Zdroj: Letenkář.cz

Online rezervace letenek:

  • Lety mezi Ostravou a Moskvou skončily

    (23.02.2009, Letenkář.cz) Kvůli nedostatku cestujících skončilo po pěti měsících letecké spojení mezi Ostravou a Moskvou. Pravidelná linka, kterou zajišťovala ruská společnost Polet Airlines, byla vytížena z deseti až patnácti procent. Přitom letiště provoz ztrátové linky podpořilo 26 miliony korun. V loňském roce Letiště Ostrava hospodařilo s předběžnou ztrátou kolem 15 milionů korun. Letecké spojení mezi Ostravou a Moskvou by se podle regionální přílohy MFDnes mohlo ...

  • Mezi Ostravou a Moskvou se už létá pravidelně

    (03.09.2008, Letenkář.cz) Mezi Ostravou a Moskvou začala létat pravidelná linka. První letadlo odletělo v noci z Letiště Leoše Janáčka v Mošnově na Novojičínsku a ráno přistálo na moskevském letišti Domodědovo.

  • Trošku zmatený Wizz Air nabízí letenky od 337 Kč

    (02.04.2009, Letenkář.cz) Nízkonákladovka VizzAir, která vtrhla na český trh v únoru 2009 nabízí na lety do vybraných destinací mezi 1. květnem až 27. říjnem, letenky již od 337 Kč. Takže pokud se Vám chce letět v tomto období do Bruselu (letiště Charleroi), švédského Malmo či Milána (letiště Bergama), pak byste neměli váhat a rezervovat si mezi 2. až 7. dubnem vybrané letenky. A proč ...

  • Ryanair v říjnu zruší lety kvůli stávce v Boeingu

    (18.09.2008, Letenkář.cz) Irská letecká společnost Ryanair zruší v říjnu více než polovinu svých letů mezi Prahou a Dublinem. Informoval o tom server iDNES.cz s tím, že za zrušení letů může stávka zaměstnanců Boeingu, která zpozdí dodávky nových letadel, s kterými Ryanair počítal. Ryanair podle dat v letovém řádu zrušil lety v deseti dnech mezi 1. až 24. říjnem.


Sponzorované odkazy


Letenky do Jihoafrické republiky (JAR)

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.