Z Bratislavy bude možné létat do Alicante a Pisy, díky Ryanair

16. 02. 2009     Letenkář.cz

Nabídka míst, do nichž budete moci odlétat z bratislavského letiště, se letos rozšíří o italskou Pisu a španělské Alicante. Umožní to nově zavedené linky irské nízkonákladové letecké společnosti Ryanair.

Štítky:
Letenky do Alicante, Letenky do Itálie, Letenky do Pisy, Letenky do Španělska, Letiště Bratislava, Ryanair

Zdroj: Letenkář.cz

Online rezervace letenek:

  • Singapore Airlines bude létat do Mnichova

    (16.12.2009, Akční letenky.cz) Letecká společnost Singapore Airlines včera oznámila, že bude od 28. března 2010 létat na lince Mnichov – Singapur. Let bude operován letounem Boeing 777-300ER celkem pětkrát týdně vždy v úterý, čtvrtek, pátek, sobotu a neděli. Letiště Mnichov je již druhou německou destinací Sinagapore Airlines – dvakrát denně létá také do Frankfurtu.

  • Alitalia opět vzlétla díky vstupu Air France-KLM

    (15.01.2009, Letenkář.cz) Aerolinky Alitalia se po dlouhé pauze opět odlepily od země. Včera ráno z Milána vzlétlo první letadlo do brazilského Sao Paula, následovaly i lety vnitrostátní. Cílem nové Alitalie je zvýšit podíl na trhu z 30 na 56 procent. Zisková by měla být nejpozději do dvou let, za další rok pak budou její akcie na burze. Nový start umožnil Alitalii vstup francouzsko-nizozemských ...

  • Lístek na letiště Ruzyně bude stát 120 korun

    (12.02.2009, Letenkář.cz) Za expres na pražské ruzyňské letiště by cestující měli zaplatit podle současných cen 120 korun. Na letiště bude ale jezdit i zastávkový vlak za jízdné v rámci Pražské integrované dopravy (PID). Na úterní magistrátní konferenci zaměřené na financování veřejných projektů ze soukromého sektoru to řekl bývalý náměstek ministra dopravy Emanuel Šíp. Vlaky by podle předpokladů ministerstva dopravy měly na ...

  • Letiště Bratislava oslavilo novou linku do Říma

    (05.11.2009, Akční letenky.cz) Letiště Bratislava se může pochlubit novou linkou. Od úterý totiž zahájila nízkonákladová letecká společnost Ryanair svou pravidelnou linku Bratislava – Řím, na které bude létat celkem třikrát týdně – v úterý, čtvrtek a sobotu. Řím je tak již čtvrtou italskou destinací, kterou Ryanair nabízí – létá také do Milána, Pisy a Boloně.


Sponzorované odkazy


Letenky do Hong Kongu

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.