Levné letenky do Barcelony nyní od Vuelingu

08. 07. 2009     Akční letenky.cz

Nízkonákladové společnosti Vueling a clickair jsou v poslední fázi sloučení obou aerolinek do jediné letecké společnosti, která bude vystupovat pod názvem Vueling. Toto sjednocení proběhne ve čtvrtek 9. července 2009. Co z toho vyplývá pro české cestující?

Štítky:
Clickair, Letenky, Levné letenky

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Barcelony? Vybírejte pohodlně online!
  • Levné letenky do Anglie od bmibaby nyní se slevou 40%

    (05.08.2009, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost bmibaby nabízí levné letenky. Akční nabídka se slevou 40% platí na všechny letenky rezervované do 6. srpna 2009. Levné letenky do Anglie je možné zakoupit až do 16. prosince 2009.

  • Levné letenky do Norska nyní pouze od 625 Kč

    (24.03.2010, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Norwegian spustila akci na levné letenky. Akční nabídka letenek od NOK 199 platí na vybrané trasy a data. V rámci této akce můžete také levně pořídit letenky z Osla Gardermoen do Prahy. Například v dubnu můžete letět od NOK 299 (tedy 939 Kč). Cena je za jednosměrné letenky včetně daně.

  • Soutěž Vuelingu: pojmenuj letadlo a vyhraj!

    (28.07.2009, Akční letenky.cz) Letecká společnost Vueling vyhlásila soutěž o nejlepší návrh pojmenování nových letadel. Účast v soutěži je velmi jednoduchá – vyplníte pouze jméno, přijmení, email a návrh jména ve speciálním formuláři na stránkách vueling.com. Soutěž trvá do 2. srpna 2009. Co můžete vyhrát? Mezi výhry patří zejména pět bezplatných návštěv oblíbené destinace a vouchery na €10. Dne 3.

  • Web FlyLowCostAirlines.org nyní již ve 21 jazycích

    (13.07.2009, Akční letenky.cz) Web FlyLowCostAirlines.org je nyní dostupný již ve 21 jazycích. Nově byla zavedena také jeho bulharská verze. Web FlyLowCostAirlines.org je zaměřený na vyhledávání letů s nízkonákladovými leteckými společnostmi. Hledání přímých letů i letů s přestupy.


Sponzorované odkazy


Letenky do Belgie

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.