Smart Wings spustí prodej letenek Brno – Lesbos

07. 07. 2009     Akční letenky.cz

Nízkonákladová letecká společnost Smart Wings spustí od 13. července 2009 lety na trase Brno – Mytilene. Na řecký ostrov Lesbos bude létat během letní sezóny až do 24. září 2009. Levné letenky budou dostupné dvakrát týdně – v pondělí a ve čtvrtek. Lety z Brna do řeckého Mytilene budou operovány moderním Airbusem A320.

Štítky:
Letenky, Letenky Smart Wings, Levné letenky, Prodej letenek, Smart Wings

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Prodej letenek v ČR neustále klesá

    (13.05.2009, Akční letenky.cz) Podle Mezinárodní asociace pro leteckou dopravu IATA klesl prodej letenek v České republice v dubnu o pětinu. Dnes to uvedl server idnes.cz. Prodej letenek je od roku 2001 nejnižší, což zapříčinilo, že některé agentury sníží prodej až o dvě třetiny. Co to znamená pro cestující? Prodejci na jedné straně zvyšují poplatek za vystavení letenek.

  • Smart Wings nabízí další lety z Brna

    (14.01.2010, Akční letenky.cz) Již minulý týden, jsem vás informovali o tom, že Smart Wings spustí nové lety z Brna. K již existujícím letům z Brna na Rhodos a Palma de Mallorku nabízí Smart Wings další lety - konkrétně se jedná o lety do Burgasu, Kavaly a na Kos.

  • Smart Wings nově nabídne letenky do Milána a Madridu

    (14.09.2009, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Smart Wings spustí na jaře 2010 nové linky do Milána a Madridu. Letenky Praha – Milán Bergamo bude od 28. března 2010 nabízet čtyřikrát týdně vždy v pondělí, čtvrtek, pátek a neděli. Tato linka bude operována Boeingy 737-800 pro 189 cestujících. Podobně na tom bude i další nová linka Praha – Madrid.

  • Z letiště Brno Tuřany se dá letět již do 33 destinací

    (10.06.2009, Akční letenky.cz) Letiště Brno Tuřany nabízí již 33 destinací, které zajišťuje celá řada leteckých společností. Mezi nejvíce vyhledávané patří zejména lety do letních destinací - například pravidelné linky Brno - Larnaka či Brno - Heraklion. Velmi oblíbená je taky trasa Brno - Londýn, která je k dispozici během celého roku.


Sponzorované odkazy


Letenky do Makedonie

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.