SkyEurope mění přepravní podmínky

26. 08. 2009     Akční letenky.cz

Letecká společnost SkyEurope oznámila změny v přepravních podmínkách, které vstupují v platnost počínaje dnešním dnem. Rezervace zakoupené před 25. 8. 2009 se řídí původními přepravními podmínkami. Změny se týkají zejména zavazadel. Povolená váha zapsaných zavazadel (checked baggage) se snižuje z 20 kg na 18 kg na osobu.

Štítky:
SkyEurope

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Ryanair mění podmínky pro platbu kartou

    (01.12.2009, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Ryanair včera oznámila, že mění svou politiku pro platbu kartou. Dosud bylo pro české cestující nejvýhodnější, pokud si zarezervovali letenky a zaplatili je pomocí Visa Electron.

  • Ryanair mění podmínky přepravy zavazadel

    (18.06.2010, Rádi cestujeme) Irský letecký dopravce mění, v poslední době již podruhé, své ceny za přepravu zavazadel.Cestující si nyní mohou vybrat mezi standardní 15 kg zavazadlem, který stojí 15 €, pokud dojde k odbavení online (pokud je zavazadlo odbaveno na letišti, je poplatek 35 €), nebo si mohou zaplatit za 20 kg zavazadlo - cena je pak 25 €. Toto je výhodné pro cestující, kteří chtějí odbavit zavazadla o hmotnosti 16-20 kg. Doteď museli platit příplatek za překročení hmotnosti 15 kg, který činil 20 € za kilo. Nicméně tento poplatek zůstává, a vztahuje se na všechny zavazadla, jejíž hmotnost překročí 20 kg.

  • Bratislavský soud povolil SkyEurope restrukturalizaci

    (20.07.2009, Akční letenky.cz) Bratislavský Okresní soud minulý týden povolil letecké společnosti SkyEurope restrukturalizaci. Určil pro SkyEurope také správce – advokáta Grisčíka, který bude dohlížet na další kroky společnosti. Co vlastně přinese povolení restrukturalizace SkyEurope? Pro aerolinku to znamená mnohonásobně lepší vyhlídky na přežití. Podle stránek SkyEurope to navíc přináší také řadu výhod pro zákazníky.

  • easyJet: záchranné balíčky pro cestující SkyEurope

    (02.09.2009, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost easyJet se rozhodla v důsledku krachu SkyEurope zavést speciální nabídku letenek pro zákazníky SkyEurope. Na linkách, které nabízela i aerolinka SkyEurope, nabízí speciální akci: letenky za €40.


Sponzorované odkazy


Letenky do Řecka

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.