Z Prahy do Newcastlu s Jet2.com

10. 07. 2010     Rádi cestujeme

Nízkonákladový dopravce Jet2.com bude od podzimu provozovat novou linku Praha-Newcastle. Linka začne fungovat od 5. listopadu. S Jet2 bude moci do Newcastlu 3x týdně - a to v úterý, čtvrtek a v neděli. Jde o vůbec jedinou přímou linkou mezi Prahou a Newcastlem. Jet2.com dále spojuje Prahu s Edinburghem, Manchesterem a Leedsem.

Štítky:
Jet2.com, Lety do Newcastlu, Lety do Velké Británie

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Jet2.com rozšiřuje základnu v Manchesteru

    (03.06.2010, Rádi cestujeme) Nízkonákladová společnost Jet2.com oznámila, že se chystá rozšířit svou základnu na letišti v Manchesteru. Zavede odtud také dvě nové trasy. Jet2.com začne z Manchesteru létat do Egyptské Hurghady a to od 15. října. Cena se pohybuje okolo 80 liber za jeden směr.

  • Podzimní levné letenky do Anglie s Jet2 od 34 Kč

    (06.04.2010, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Jet2 spustila akci na podzimní levné letenky do Anglie od pouhých 34 Kč. Cena je ovšem bez poplatků a daně. Aerolinka Jet2 nabízí celkem tři letecká spojení s Českou republikou. Z letiště Praha tak můžete letět do měst Leeds, Edinburgh a Manchester.

  • Jet2 zlevňuje vybrané letenky v letní sezóně 2010

    (25.09.2009, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Jet2 oznámila dvě nové trasy z Edinburghu na léto 2010. Jedná se o trasy do portugalského Fara a chorvatského Dubrovníku. Obě pravidelné linky začínají v květnu – do Fara začne Jet2 létat od 20. května, do Dubrovníku od 2. května 2010.

  • Jet2 nabízí levné letenky od L9,99

    (25.03.2010, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Jet2 zlevnila až do soboty 27. března 2010 letenky do vybraných destinací. Cena letenek se pohybuje od L9,99, v této ceně ale nejsou zahrnuty poplatky a daně. V rámci nabídky je možné rezervovat také akční letenky z Prahy.


Sponzorované odkazy


Letenky do Irska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.