Letiště Brno Tuřany přivítá papeže Benedikta XVI.

16. 09. 2009     Akční letenky.cz

Letiště Brno Tuřany přivítá 27. září 2009 papeže Benedikta XVI., který tam odslouží mši. Letiště provádí velké přípravy již teď – cestující určitě nepřehlédnou obří baldachýn vysoký 12 metrů. ČTK uvedla, že celá konstrukce váží 17 tun a měla by odolat poryvům větru o síle až 100 km/hod.

Štítky:
Letiště Brno, Letiště Brno Tuřany

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Z letiště Brno Tuřany se dá letět již do 33 destinací

    (10.06.2009, Akční letenky.cz) Letiště Brno Tuřany nabízí již 33 destinací, které zajišťuje celá řada leteckých společností. Mezi nejvíce vyhledávané patří zejména lety do letních destinací - například pravidelné linky Brno - Larnaka či Brno - Heraklion. Velmi oblíbená je taky trasa Brno - Londýn, která je k dispozici během celého roku.

  • Ryanair posiluje spoj Brno – Londýn

    (17.08.2010, Akční letenky.cz) Irský přepravce Ryanair zvyšuje frekvenci svých letů do Anglie. Své letenky do Londýna si tak budete moci zakoupit na každý den v týdnu a to pro odlety z Letiště Brno Tuřany. Prozatím je spojení Brno – Londýn dostupné „pouhé“ čtyři dny v týdnu.

  • Doprava a parkování u letiště Brno Tuřany

    (05.08.2009, Akční letenky.cz) Jak se dostat na a z letiště, či kde zaparkovat a za kolik je velmi častou otázkou pro každého, kdo se chystá letět. Jak to funguje na letišti Brno Tuřany? Na letiště Brno Tuřany se můžete dostat trojím způsobem: autem, autobusem městské hromadné dopravy a taxíkem.

  • Letenky Praha – Brno zajistí CCA

    (09.09.2010, Akční letenky.cz) Česká letecká společnost CCA (Central Continental Airlines) bude od začátku listopadu 2010 zajišťovat letenky Praha – Letiště Brno a nazpět. Navazuje tím na rušící se linku, kterou až do 31. října 2010 bude poskytovat ČSA. Společnost CCA plánuje zavést pro spojení Letiště Brno – Letiště Praha tři pravidelná spojení denně.


Sponzorované odkazy


Letenky do Indie

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.