WizzAir snižuje frekvence některých letů

23. 10. 2009     Akční letenky.cz

Nízkonákladová letecká společnost WizzAir bude snižovat frenkvenci některých vybraných letůz České republiky. Nižší poptávka po letenkách je zejména ve slabší dny, tj. úterý s středu. Právě díky nízké poptávce sníží WizzAir frekvenci letů do Londýna, Milána, Bruselu i Říma. WizzAir bude naopak rošiřovat své působení v Polsku.

Štítky:
Wizz Air

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Smart Wings posilují frekvence letů do Paříže a Říma

    (01.09.2009, Akční letenky.cz) Letecká společnost Smart Wings zvyšuje od 3. září 2009 frekvence letů do evropských metropolí. Pravidelní linka Praha – Paříž (Roissy Charles de Gaulle) bude od čtvrtka 3.9. provozována až 2x denně. Linka Praha – Řím bude provozována 1x denně. Smart Wings tak reaguje na velkou poptávku ze strany cestujících SkyEurope.

  • Ryanair v některých zemích nebude lítat až do středy

    (19.04.2010, Rádi cestujeme) Na základě současných meteorologických předpovědí, a předpovědi pohybu sopečného mraku, se Ryanair rozhodl ve vybraných zemích zrušit lety až do středy 21. dubna. Jedná se o tyto země:Velká Británie, Irsko, Dánsko, Finsko, Norsko, Švédsko, Belgie, Holandsko, Francie, Německo, Polsko a pobaltské státy. Jižní Evropy se toto netýká. O Česku se Ryanair nezmiňuje.

  • ČSA ruší veškeré spoje do Londýna, Brna, Mnichova, Manchesteru a Kolína nad Rýnem!

    (27.08.2010, Letenky levně) ČSA s platností od 31. října 2010 ruší veškeré linky do Brna, Mnichova, Kolína nad Rýnem, Londýna, Manchesteru (čímž končí i letecké spojení mezi Českem a Velkou Británií v režii našich aerolinií). Zrušení těchto linek ČSA přineslo stamiliony korun za sloty odprodané konkurenčním společnostem. Zároveň dochází ke změně frekvence letů u některých spojů.

  • Lufthansa snižuje od 16. 12. cenu “paliváku”

    (11.12.2008, Letenkář.cz) Letecká společnost Lufthansa oznámila, že u letenek zakoupených od 16. prosince 2008 sníží palivový příplate pro domácí a regionální linky o 3 eura na 21 eur, pro dálkové pak z 92 na 82 eur. Snížování ceny ropy se začíná pozitivně odrážet i na leteckém průmyslu, alespoň z pohledu klienta.


Sponzorované odkazy


Letenky do Portugalska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.