Ryanair zvýší poplatky za vystavení palubní vstupenky

11. 11. 2009     Akční letenky.cz

Nízkonákladová letecká společnost Ryanair kolem sebe šíří v posledních dnech řadu novinek. Včera oznámila, že od 2. prosince 2009 uzavře 6 linek do Basileje, o den dřív Ryanair spustil akční nabídku na letenky od 78 Kč a také akci na převoz lyží zdarma. Novinka, kterou včera zveřejnil server planes.cz je však poněkud méně pozitivní.

Štítky:
Letenky, Letenky Ryanair, Ryanair

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Smart Wings zvýší frekvencí letů do Paříže

    (12.01.2010, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Smart Wings včera oznámila, že zvýší frekvence letů Praha – Paříž. Nově bude létat do Paříže celkem 13x týdně. Hlavním důvodem je podle Smart Wings velký zájem o hlavní francouzské město.

  • Soutěž o eurovíkend v Curychu

    (29.09.2010, ) Švýcarské muzeum Kunsthaus Zürich ve spolupráci s dopravcem Swiss International Air Lines pořádá soutěž o víkendový pobyt ve švýcarském městě Curych. Soutěž je unikátní v tom, že v ceně jsou zahrnuty vstupenky na jedinečnou výstavu Pabla Picassa v curyšském muzeu, která se koná od 15. října 2010 do 30. ledna 2011.

  • Ryanair do konce roku skončí s odbavením na letišti

    (24.02.2009, Letenkář.cz) Největší evropská nízkonákladovka Rynar chce do konce roku 2009 zrušit všechny své odbavovací přepážky na letištích. Své palubní vstupenky si budete muset poté vytisknout jen a pouze doma. Jediné, co Rynar ponechá bude přepážka, kde si budete moci zanechat svá zavazadla, vše tatní půjde přes internet. Podle mluvčího Ryanairu Stephena McNamary se přes internet odbavují už ...

  • Jet2 od dubna zvyšuje váhu zavazadel v nákladovém prostoru na 22 kg

    (12.11.2008, Letenkář.cz) Nízkonákladová letecká společnost Jet2 od 1. dubna 2009 zvýší povolenou váhu zavazedel v nákladovém prostoru letadla ze 17 kg na 22 kg. Konkurence i nadále zůstává u 20 kg limitů, Ryanair dokonce na 15 kg. Jet2 létá z Prahy do Leedsu a Edinburghu.


Sponzorované odkazy


Letenky na Arubu

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.