ČSA převzaly „Oskara leteckého průmyslu“

09. 12. 2009     Akční letenky.cz

Nejlepší leteckou společností se sídlem ve střední a východní Evropě jsou letos podle OAG ČSA. Toto prestižní ocenění, které uděluje mezinárodní letecká organizace Official Airline Guide (OAG) včera ČSA převzalyv Londýně. O oceněních, označovaných jako „Oskarové leteckého průmyslu“, rozhodují hlasy registrovaných hodnotitelů z celého světa. České aerolinie obdržely tento titul již pošesté za sebou.

Štítky:
ČSA

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Zajímavosti a zprávičky z leteckého průmyslu

    (14.10.2009, Akční letenky.cz) Letecká společnost Qatar Airways se stala vůbec první aerolinkou na světě, která v komerčním letadle využívá palivo vyrobené ze zemního plynu. Toto palivo vyrábí společnost Royal Dutch Shell a je určené pro Airbus A340-600, který v pondělí poprvé letěl na trase Londýn Gatwick – Doha. Společnost Shell vyvinula a vyrobila speciální směs GTL.

  • IATA vítá rozhodnutí Evropy pomoc leteckému průmyslu

    (28.04.2010, Rádi cestujeme) IATA oceňuje rozhodnutí Evropy pomoci leteckým společnostem, které díky sopce na Islandu přišli odhadem za šest dnů pozastavených letů o přibližně 1,7 miliardy americký dolarů. Samozřejmě tyto ztráty budou mít dopad téměř na všechny letecké dopravce. Dá se také očekávat, že pro některé to může být ona pověstná poslední kapka.

  • Lufthansa snižuje od 16. 12. cenu “paliváku”

    (11.12.2008, Letenkář.cz) Letecká společnost Lufthansa oznámila, že u letenek zakoupených od 16. prosince 2008 sníží palivový příplate pro domácí a regionální linky o 3 eura na 21 eur, pro dálkové pak z 92 na 82 eur. Snížování ceny ropy se začíná pozitivně odrážet i na leteckém průmyslu, alespoň z pohledu klienta.

  • Akčníletenky.cz slaví první narozeniny

    (11.01.2010, Akční letenky.cz) V pátek 8. ledna 2010 oslavil web Akčníletenky.cz svoje první narozeniny. V prvním roce existence webu jsme vás informovali především o akčních nabídkách na letenky, leteckých společnostech a jejich nových trasách z/do České republiky a okolních zemí a zajímavostech z leteckého průmyslu.


Sponzorované odkazy


Letenky do Nizozemí

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.