Lufthansa: Z Frankfurtu do Lagosu a Mexico City jen za 10 436 Kč

13. 01. 2010     Letenky levně

Se zajímavou promoakcí do míst, o kterých se tu zase tak často nepíše, tentokrát přišla německá Lufthansa. V přepočtu za velice sympatických 10 436 Kč nabízí zpáteční letenky do nigerijského Lagosu a do Mexico City. Letenky můžete za tuto cenu objednávat až do 19. ledna na stránkách Lufthansa.com.

Štítky:
Letenky, Letenky Lufthansa, Lufthansa

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Frankfurtu? Vybírejte pohodlně online!
  • Mexicana: Z Frankfurtu do Mexico City už za 13 799 Kč

    (01.07.2010, Letenky levně) S akční nabídkou na levné letenky do Mexika přišla tamní společnost Mexicana. Na období přelomu roku si můžete zakoupit zpáteční letneky do Mexico City s odletem z Frankfurtu za pouhých 13 799 Kč. Termínů je přitom k dispozici habaděj. Letět můžete například 19. ledna tam a 26. ledna zpátky. Zakoupit letenky online si můžete ZDE.

  • Nejlevnější letenky: Maledivy, Dubaj, Mexico City

    (26.07.2010, Rádi cestujeme) Hledali jsme akční letenky (ty nejlevnější letenky) do míst mimo Evropu. Tak například do Dillí v Indii, do Male na Maledivách anebo do Dubaje. Letenka do Dubaje na osobu stojí dokonce pod 7 000,- Kč! Male je hlavní město souostrovního státu Maledivy. Tento stát najdete v Indickém oceánu. A jde o opravdovou exotiku. Nábřeží města bývá večer jeden velký rybí trh. Na Male je průměrná teplota po celý rok okolo 27 stupňů. Nejdeštivěji bývá v červnu a červenci. Naopak prosinec či leden patří k srážkově nejslabším měsícům v roce. A pro zajímavost - nejvyšší bod ostrova je ve výšce 9 m n. m.

  • Levné letenky do Švédska se City Airline

    (21.07.2009, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká letecká společnost City Airline nabízí letenky do Švédska z mnoha evropských hlavních měst. Levné letenky do Švédska nabízí také na trase Praha -Gothenburg Landvetter. Cena za letenku se pohybuje od SEK 850 (1980 Kč). Do Švédska létají z České republiky i další nízkonákladové společnosti.

  • City Airline levně spojuje Prahu se Švédskem

    (29.04.2009, Akční letenky.cz) Švédská letecká společnost City Airline nabízí levné lety do švédského Gothenburgu. Letět do Švédska můžete s touto společností také z České republiky, a to na trase Praha - Gothenburg. Cena letenky je dostupná již od 1369 Kč. Rezervovat lety společnosti je možné na cityairline.com, počet nejlevnějších míst míst je ovšem omezen.


Sponzorované odkazy


Letenky do Mexika

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.