Nejlevnější letenky: Maledivy, Dubaj, Mexico City

26. 07. 2010     Rádi cestujeme

Hledali jsme akční letenky (ty nejlevnější letenky) do míst mimo Evropu. Tak například do Dillí v Indii, do Male na Maledivách anebo do Dubaje. Letenka do Dubaje na osobu stojí dokonce pod 7 000,- Kč! Male je hlavní město souostrovního státu Maledivy. Tento stát najdete v Indickém oceánu. A jde o opravdovou exotiku. Nábřeží města bývá večer jeden velký rybí trh. Na Male je průměrná teplota po celý rok okolo 27 stupňů. Nejdeštivěji bývá v červnu a červenci. Naopak prosinec či leden patří k srážkově nejslabším měsícům v roce. A pro zajímavost - nejvyšší bod ostrova je ve výšce 9 m n. m.

Štítky:
Letenky do Dubaje, Letenky do Mexika, Letenky na Maledivy, Nejlevnější letenky

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Lufthansa: Z Frankfurtu do Lagosu a Mexico City jen za 10 436 Kč

    (13.01.2010, Letenky levně) Se zajímavou promoakcí do míst, o kterých se tu zase tak často nepíše, tentokrát přišla německá Lufthansa. V přepočtu za velice sympatických 10 436 Kč nabízí zpáteční letenky do nigerijského Lagosu a do Mexico City. Letenky můžete za tuto cenu objednávat až do 19. ledna na stránkách Lufthansa.com.

  • Mexicana: Z Frankfurtu do Mexico City už za 13 799 Kč

    (01.07.2010, Letenky levně) S akční nabídkou na levné letenky do Mexika přišla tamní společnost Mexicana. Na období přelomu roku si můžete zakoupit zpáteční letneky do Mexico City s odletem z Frankfurtu za pouhých 13 799 Kč. Termínů je přitom k dispozici habaděj. Letět můžete například 19. ledna tam a 26. ledna zpátky. Zakoupit letenky online si můžete ZDE.

  • Mexicana žádá o bankrotovou ochranu

    (04.08.2010, Akční letenky.cz) Největší mexická aerolinka Mexicana podala žádost o bankrotovou ochranu před věřiteli na soudech v New Yorku a Mexico City. K žádosti přispěly hospodářská krize a v neposlední řadě také neúspěšná jednání s palubním personálem a piloty aerolinky o mzdových podmínkách.

  • Nejlevnější letenky z Prahy do předních světových metropolí

    (31.05.2011, Rádi cestujeme) V dnešním článku se zaměříme na nejlevnější letenky z Prahy do předních světových metropolí, jako jsou Ženeva, Madrid, Londýn, Kodaň, New York, Soul atd. Tentokrát jsme nehledali nejlevnější možnosti - zřejmě bychom v tom případě volili jiné odletové letiště než-li to v Praze. Podívejme se na letenky z pohledu cestujícího, který trvá na odletu z Prahy.


Sponzorované odkazy


Letenky do Tuniska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.