WizzAir vybral pro Haiti více než 50 tisíc euro

11. 03. 2010     Akční letenky.cz

Nízkonákladová letecká společnost WizzAir dnes zveřejnil výsledky své dobročinné akce. Před několika týdny oznámil, že umožní svým cestujícím, aby finančně přispěli na pomoc obětem zemětřesení na Haiti. Cestující mohli dobrovolně přispět částkou ve výši €1, s tím, že ke každé darované částce WizzAir přidá další euro.

Štítky:
Wizz Air

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Češi stále více létají komfortně

    (08.06.2010, Akční letenky.cz) Stále více bohatých Čechů si dopřává luxusu komfortních aerolinek. V České republice tyto služby poskytuje aerolinka NetJets Europe, založená v roce 1996 za finanční podpory miliardáře Warrena Buffeta. V současnosti provozuje více než 150 letadel pro více než 1600 klientů po celé Evropě. Proletět se se společností NetJet není žádná levná záležitost.

  • Slevový kupón EasyJet: Ušetřete 10 euro z ceny letenky!

    (19.07.2010, Letenky levně) Pokud v brzké době plánujete koupit letenku od nízkonákladovky EasyJet (nabídku levných letenek EasyJet naleznete ZDE), můžete si cenu letenky snížit až o 10 euro. Při rezervaci jen stačí políčka promo kód zadat AUGURI2010. Kupón je samozřejmě platný jen v případě, jsou-li ceny letenek zobrazeny v eurech.

  • bmibaby: letenky se slevou i více než 50%

    (10.03.2011, Akční letenky.cz) Britská nízkonákladová letecká společnost bmibaby právě připravila velmi zajímavou akční nabídku. Až do 16. března mají nadšení cestovatelé příležitost rezervovat letenky do různých destinací zlevněné i o více než 50%. Například zpáteční letenku na lince Praha – Manchester nabízí aerolinka už od 1455 Kč (564 + 891 Kč) včetně všech poplatků.

  • Více než polovině lidí by poplatek za WC nevadil

    (01.02.2010, Akční letenky.cz) Anketa našeho webu ukázala, že více jak polovině cestujících by poplatek za WC, o kterém uvažuje nízkonákladová letecká společnost Ryanair, nevadil. O poplatku za WC už Ryanair uvažoval v loňském roce, tehdy jej však zavrhl. V současnosti ale jedná i se společností Boeing o možné úpravě letadel.


Sponzorované odkazy


Letenky do Gruzie

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.