Provoz Letiště Praha omezen kvůli popelu ze sopky

16. 04. 2010     Akční letenky.cz

Letiště Praha Ruzyně (PRG) se potýká s obdobným problémem jako jiná evropská letiště. Popel z islandské sopky dopadá na Českou republiku i její dopravu. Dnes ve 13 hodin byl zastaven veškerý letecký provoz na pražském letišti, od 14. hodiny platil zákaz i pro letiště v Brně (BRQ) a Ostravě (OSR).

Štítky:
Letiště Praha, Sopečný mrak

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • GermanWings plánuje obnovit normální provoz

    (20.04.2010, Rádi cestujeme) Německá letecká společnost GermanWings plánuje na 21. duben návrat k běžnému letovému provozu. Vše samozřejmě závisí na aktuálním stavu vzdušného prostoru a to zda se přižene opět prach z islandské sopky. Společnost Germanwings situaci pečlivě monitoruje a je nadále ve úzkém kontaktu s úřady.

  • Strach pasažérů pomalu opadá: Evropa obnovuje lety

    (21.04.2010, Akční letenky.cz) Strach cestujících ze sopečného popelu islandské sopky a jeho možného dopadu na bezpečí letecké přepravy pomalu opadá. Podle deníku BBC se Evropa začíná připravovat na postupné obnovení svých dočasně zrušených letů. Podle organizace Eurocontrol (Evropská organizace pro bezpečnost leteckého provozu) bude ve středu 22. dubna 2010 již operovat 75 % evropských letů.

  • Irsko uzavřelo opět letiště kvůli sopce

    (04.05.2010, Rádi cestujeme) Dnes Irsko na pár hodin uzavřelo prakticky všechna svá letiště, kvůli sopečnému prachu. Letiště v Dublinu nebo Corku jsou do 13 hod. uzavřena. Po 13 hod. se očekává zprovoznění, avšak s možnými zpožděními. Do 14 hod. budou uzavřena letiště v Belfastu, Knocku a Shannonu.Byl zrušen i let na trase Praha-Dublin. V tabulce níže uvádíme seznam zrušených letů společností Ryanair. Ryanair zrušil lety od dnešní 6 hod. do 14 hod.

  • Wizzair obnovuje provoz a nabízí 20% slevu na své letenky

    (23.04.2010, Rádi cestujeme) Letecká společnost Wizz Air nyní plně obnovila svůj provoz a všechny lety by měly odlétat dle plánu. Navíc se Wizzair rozhodl oslavit návrat k běžnému provozu slevou 20% na své letenky. Rezervujte si letenku u Wizzairu 24. nebo 25. dubna. Sleva se vztahuje na letenky v rozmezí 24.4.-30.6. 2010.


Sponzorované odkazy


Letenky do Chorvatska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.