Danube Wings zlevňuje letenky k moři

15. 04. 2010     Akční letenky.cz

Slovenská letecká společnost Danube Wings nabízí svým zákazníkům letenky za akční ceny. Pro všechny, kdo si budou rezervovat letenky do vybraných destinací do konce dubna, nabízí aerolinka letenky od €55 včetně poplatků a přepravy zavazadel. Během letní sezóny bude Danube Wings zajišťovat 7 linek, které teď nabízí ve slevě.

Štítky:
Danube Wings, Charterové lety, Sleva na letenky

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Smart Wings zlevňuje letenky do Katánie

    (06.05.2010, Akční letenky.cz) Nechtěli byste někam na jih? Proč si nezaletět na Sicílii! Kátanie, město založené již v 8. století před naším letopočtem, leží na úpatí sopky Etny a díky starobylosti města tam naleznete opravdu spoustu zajímavých míst a památek. Právě teď tam nabízí nízkonákladová letecká společnost Smart Wings levné letenky.

  • Kam na víkend k moři: Sardinie, Malorka, Alicante

    (07.02.2011, Rádi cestujeme) Už vás zima nebaví? Chcete se na pár dnů ohřát někde u moře? Kam ideálně letecky na víkend k moři? Levné letenky k moři hledejte především na trasách z Bratislavy, Wroclavy nebo Krakova. S případným přestupem lze využít odlet z Brna. V článku najdete aktuální výběr levných letenek na Malorku, Sardinii nebo do Španělska.

  • Danube Wings – novinky & letový řád

    (12.08.2010, Akční letenky.cz) Aerolinka Danube Wings letos v červnu a červenci přepravila na svých pravidelných a charterových linkách celkem 6286 slovenských a 5470 italských pasažérů k moři, celkem hovoříme o téměř 12000 cestujících. Konkrétně  se jedná o linky do Splitu, Zadaru, Rijeky a Katánie. Mezi chartrové lety patřily linky do Lamezie a Burgasu.

  • Smart Wings zavádí novou linku Praha - Burgas

    (11.06.2009, Akční letenky.cz) Smart Wings zavádí novou linku z Prahy do bulharského Burgasu. Let bude operován každou neděli moderními letouny Boeing 737-800. Využijte pro svou dovolenou přímý let z Prahy za zajímavé ceny. Smart Wings nabízí na všech svých letech občerstvení zdarma. Všichni pasažéři Smart Wings mohou zdarma přepravit 5kg kabinového a 20kg odbaveného zavazadla.


Sponzorované odkazy


Letenky do Dánska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.