Víme, které aerolinky budou létat z Vodochod

17. 05. 2010     Letenky levně

Podle důvěryhodných informací webu ekonomického motejlek.com budou do letiště Vodochody s největší pravděpodobností pravidelně létat Ryanair, easyJet, Wizz Air, Air Berlin, flyNiki a zřejmě i Travel Service.

Štítky:
Air Berlin, easyJet, flyNiki, Letiště Vodochody, Ryanair, Smart Wings, Travel Service, Wizz Air

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

  • ČSA: Letenky, které si zamilujete. Již od 1630 Kč

    (26.01.2011, Akční letenky.cz) Kupte si levné letenky, které ve své speciální akci nabízí České aerolinie, a oslavte svátek sv. Valentýna v těch nejromantičtějších evropských městech. Letenka do Milána vás přijde na 1630 Kč, letenky Praha – Paříž pořídíte od 2404 Kč a na koupi letenky do Říma si připravte 1643 Kč.

  • British Airways a TAP Portugal budou stávkovat

    (16.03.2010, Akční letenky.cz) Letecké společnosti British Airways a TAP Portugal budou stávkovat. Již včera jsme v článku Zajímavosti a zprávičky z leteckého světa informovali o plánované stávce TAP Portugal. Piloti této letecké společnosti, která mimo jiné nabízí i lety z Prahy do Lisabonu, by měli stávkovat celkem 6 dní od 26. do 31. března 2010.

  • Aerotaxi v praxi: Kolik stojí soukromé lety, jak to funguje a které firmy je nabízejí?

    (26.04.2011, Letenky levně) Pokud cestujete letadlem, nemusíte spoléhat pouze na pravidelné letecké linky a na charterové lety, které nabízejí několik volných míst v letadle. Pronajmout si můžete i své vlastní menší letadlo, zpravidla stroje Cessna, Piper či Beechcraft. Tato služba je známá jako aerotaxi, private jet service či charter jet.

  • SmartWings budou od listopadu létat i do Amsterdamu a Bukurešti – známe cenu letenek!

    (04.09.2010, Letenky levně) České aerolinky Smart Wings (což je v podstatě obchodní značka společnosti Travel Service) rozšiřují svůj letový řád a s platností od 1. listopadu 2010 do něj přidávají Amsterdam a Bukurešť. Do hlavního města Nizozemska budou létat denně vždy ráno a večer, do Rumunska jednou denně ráno.


Sponzorované odkazy


Letenky do Švédska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.