SmartWings budou od listopadu létat i do Amsterdamu a Bukurešti – známe cenu letenek!

04. 09. 2010     Letenky levně

České aerolinky Smart Wings (což je v podstatě obchodní značka společnosti Travel Service) rozšiřují svůj letový řád a s platností od 1. listopadu 2010 do něj přidávají Amsterdam a Bukurešť. Do hlavního města Nizozemska budou létat denně vždy ráno a večer, do Rumunska jednou denně ráno.

Štítky:
Smart Wings

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Amsterdamu? Vybírejte pohodlně online!
  • Víme, které aerolinky budou létat z Vodochod

    (17.05.2010, Letenky levně) Podle důvěryhodných informací webu ekonomického motejlek.com budou do letiště Vodochody s největší pravděpodobností pravidelně létat Ryanair, easyJet, Wizz Air, Air Berlin, flyNiki a zřejmě i Travel Service.

  • ČSA nabízí dvě letenky za cenu jedné

    (02.11.2010, Rádi cestujeme) ČSA nabízí do 7. listopadu 2010 dvě letenky za cenu jedné. Můžete tak získat letenky u této společnosti od 2 590 korun. Leťte z Prahy do Kodaně s ČSA ve dvou, za cenu od 5 180,- korun, let tam i zpět. Totéž platí pro destinace jako jsou Miláno či Řím.

  • British Airways a TAP Portugal budou stávkovat

    (16.03.2010, Akční letenky.cz) Letecké společnosti British Airways a TAP Portugal budou stávkovat. Již včera jsme v článku Zajímavosti a zprávičky z leteckého světa informovali o plánované stávce TAP Portugal. Piloti této letecké společnosti, která mimo jiné nabízí i lety z Prahy do Lisabonu, by měli stávkovat celkem 6 dní od 26. do 31. března 2010.

  • GermanWings a Lufthansa budou více spolupracovat

    (19.01.2011, Rádi cestujeme) Od 20. ledna 2011 bude možný tzv. interlining (propojení) služeb mezi aerolinkami Germanwings a Lufthansa. Díky tomu bude například možné při rezervaci v cestovní kanceláři nebo na prodejním místě Lufthansy zkombinovat let Lufthansou se zpáteční letenkou Germanwings. Profitovat z tohoto spojení budou zejména cestující, jimž bude k dispozici větší výběr spojů a atraktivnější ceny. Nízkonákladová letecká společnost tak posiluje svoji přítomnost v centrálním rezervačním systému i svůj mezinárodní odbyt.


Sponzorované odkazy


Letenky do Kanady

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.