Qatar Airways: Brazilské Sao Paulo za pouhých 10 501 Kč

22. 05. 2010     Letenky levně

S báječnou nabídkou na letenky do Jižní Ameriky přišly pětihvězdičkové aerolinky Qatar Airways. Vyhlášený luxus si na letu z Barcelony do Sao Paula a zpět můžete vychutnat za báječných 10 501 Kč. Cestou navíc absolvujete přestup v katarském Doha. Za tuto zlevněnou cenu můžete letět třeba 3. listopadu tam a 24. listopadu zpět.

Štítky:
Letenky do Sao Paula, Qatar Airways

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

  • Levné letenky do Pobřeží slonoviny: Z Londýna za pouhých 12 820 Kč!

    (11.10.2010, Letenky levně) Po delší době tu opět máme tip na letenky pro opravdové dobrodruhy. Letecká společnost Air France nabízí v akci až do 1. listopadu zpáteční letenky z Londýna do ivorijského Abidžanu za pouhých 12 820 Kč!

  • Letenky z Vídně od pouhých €29

    (29.10.2010, Akční letenky.cz) Air Berlin, německá nízkonákladová aerolinka, přináší několik dobrých tipů na akční letenky po Evropě a to od pouhých €29, tedy v přepočtu asi 715 Kč. Cena letenek se vztahuje na jednosměrný let včetně daní a týká se odletů z Letiště Vídeň. Výlety po Evropě si můžete dopřát do destinací jako je Sofia, Bělehrad, Nice.

  • Zpáteční letenky do Dubaje za pouhých 7 866 Kč

    (04.10.2010, ) S největší ruskou leteckou společností Aeroflot se můžete v nejbližších měsících vydat na dovolenou do krásné Dubaje ve Spojených arabských emirátech už za pouhých 437 dolarů, včetně poplatků. V přepočtu tedy pouze 7 866 Kč. Cena platí za zpáteční letenky z Prahy do Dubaje s přestupem na moskevském letišti.

  • WizzAir: akční letenky od pouhých 337 Kč

    (20.10.2010, Akční letenky.cz) WizzAir, oblíbená nízkonákladová aerolinka, má svým cestujícím opět co nabídnout. Ať již máte chuť na pravou italskou zmrzlinu či Gaudího architektonické lahůdky, můžete ukojit své cestovatelské vášně již od pouhých pár korun. Akční letenky do Barcelony, Benátek a Londýna jsou k dostání od 337 Kč za jednu cestu včetně daní a poplatků.


Sponzorované odkazy


Letenky do Malajsie

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.