Vietnam Airlines jsou novým členem uskupení SkyTeam

12. 06. 2010     Letenky levně

Nového partnera z jihovýchodní Asie přivítaly mezi sebou aerolinky z uskupení SkyTeam. S platností od 10. června 2010 se právoplatným členem této aliance staly i aerolinky Vietnam Airlines a rozšířily tak řady SkyTeamu na rovných deset leteckých společností.

Štítky:
SkyTeam, Vietnam Airlines

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

  • Marina di Camerota: to jsou čisté pláže a krásné moře

    (25.09.2010, Rádi cestujeme) Hledáte levnou dovolenou u blankytně čistého moře, tam kde pláže jsou čisté a udržované, kde nenajdete pouze hotely, ale také krásnou přírodu, útesy a mořské jeskyně? V tom případě neváhejte vycestovat do přímořského městečka Marina di Camerota. Postupně si popíšeme, co vám Marina di Camerota může nabídnout, jak se dopravit do města a nevynecháme také tipy na výlet, či fotografie.

  • Marina di Camerota: to jsou čisté pláže a krásné moře

    (25.09.2010, Rádi cestujeme) Hledáte levnou dovolenou u moře? Hledáte dovolenou u blankytně čistého moře, tam kde pláže jsou čisté a udržované, kde nenajdete pouze hotely, ale také krásnou přírodu, útesy a mořské jeskyně? V tom případě neváhejte vycestovat do přímořského městečka Marina di Camerota. Postupně si popíšeme, co vám Marina di Camerota může nabídnout, jak se dopravit do města a nevynecháme také tipy na výlet, či fotografie.

  • Nejlevnější akční letenky od Ryanair jsou od 130 korun

    (03.09.2010, Rádi cestujeme) Ryanair nabízí nejlevnější akční letenky od 130,- Kč / 5 €. Z Česka za tuto cenu poletíte pouze z Prahy do Stockholmu, aspoň podle Ryanairu. My jsme za tuto cenu letenku do Stockholmu nenašli. Ze slovenské Bratislavy lze letět levně např.  do Bari, Bruselu, Pisy apod. Odlety z Brna zůstávají poměrně "drahé". Velmi levné letenky jsou například do Londýna - dvě osoby zaplatí cca. 529,- Kč. Ubytování pak stojí něco málo přes 1 000 korun za noc a dvě osoby. Levné ubytování lze najít i v Barceloně.

  • ČSA: Zlatá či Stříbrná karta OK Plus za jediný let ekonomickou třídou!

    (26.01.2010, Letenky levně) Aerolinky ČSA přišly s velmi zajímavou nabídkou pro vlastníky věrnostních karet leteckých společností, které nepatří do uskupení SkyTeam. Tyto osoby nyní mohou získat kartu OK Plus stejné úrovně již za jedinou zakoupenou letenku od Českých aerolinií.


Sponzorované odkazy


Letenky do Dánska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.