Nejlevnější akční letenky od Ryanair jsou od 130 korun

03. 09. 2010     Rádi cestujeme

Ryanair nabízí nejlevnější akční letenky od 130,- Kč / 5 €. Z Česka za tuto cenu poletíte pouze z Prahy do Stockholmu, aspoň podle Ryanairu. My jsme za tuto cenu letenku do Stockholmu nenašli. Ze slovenské Bratislavy lze letět levně např.  do Bari, Bruselu, Pisy apod. Odlety z Brna zůstávají poměrně "drahé". Velmi levné letenky jsou například do Londýna - dvě osoby zaplatí cca. 529,- Kč. Ubytování pak stojí něco málo přes 1 000 korun za noc a dvě osoby. Levné ubytování lze najít i v Barceloně.

Štítky:
Akční letenky, Letenky do Bari, Letenky do Belgie, Letenky do Bruselu, Letenky do Itálie, Letenky do Londýna, Letenky do Pisy, Letenky do Stockholmu, Letenky do Švédska, Letenky do Velké Británie, Letenky Ryanair, Letenky z Bratislavy, Letenky z Brna, Letenky z Prahy, Levné letenky, Ryanair

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Nejlevnější letenky Ryanairu stojí 179 korun

    (28.09.2010, Rádi cestujeme) Hledali jsme nejlevnější a nejzajímavější letenky Ryanairu. Výsledkem jsou levné letenky z Brna, Bratislavy, Wroclavy a Bruselu do takových destinací jako jsou města Milan, Řím, Dublin anebo Oslo. Za zmínku stojí levné letenky na Kanárské ostrovy z Bruselu. Např. dvě zpáteční letenky na Fuerteventura či Lanzarote stojí něco málo přes 2 000 korun.

  • Nejlevnější letenky Wizzairu z Brna, Prahy a Katovic

    (29.09.2010, Rádi cestujeme) V článku najdete aktuální nejlevnější letenky Wizzairu z Prahy, Brna, Wroclavy a Katovic. Co takhle na předvánoční letecký výlet do Bruselu? Anebo strávit Vánoce v Oslu (levná letenka je v termínu 24. prosince-31. prosince)? Levné letenky jsou obzvláště z letišť Wroclav a Katovice. Ty nejlevnější letenky jsou již od 98,- korun!

  • Co nejlevnější letenky za exotikou

    (10.07.2011, Rádi cestujeme) Pokusili jsme se najít, co nejlevnější letenky do takových exotických krajů jako jsou Venezuela, Martinik, Jamajka nebo Aruba. Žádný z odletů sice není z ČR, přesto cena okolo 12 000 korun je určitě zajímavá.    

  • Nejlevnější akční letenky: Milan, Amsterdam, Rhodos

    (24.09.2010, Rádi cestujeme) Po nějaké době vám přinášíme další nejlevnější akční letenky, tentokrát společnosti Ryanair a EasyJet. Ryanair nabízí letenky od 130,- Kč, EasyJet pak od 479,- Kč, resp. 361 Kč. Ceny jsou vč. tax. V ceně jsou příruční zavazadla. Počítejte pouze s případným poplatkem za platbu, cca. 5 €. Nejlevnější letenky jsou do Milana (z Brna), Bari, Bologně atd. Levné letenky najdete i do Amsterdamu, Paříže, Maroka, na Rhodos či Korsiku.


Sponzorované odkazy