Vlakem na Letiště Praha? Nyní tam i zpět za cenu jednosměrné jízdenky.

15. 06. 2010     Akční letenky.cz

Chystáte se letět z Letiště Praha, ale nevíte co s autem? Co tentokrát zkusit dopravu vlakem? České dráhy nabízí až do 30. září 2010 ojedinělou nabídku Vlak plus letiště, díky které se za cenu jednosměrné jízdenky dostanete z i na letiště.

Štítky:
Doprava na letiště, Letiště Praha

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • PolskiBus: Zpáteční autobusové jízdenky z Prahy do Varšavy již za 13 Kč včetně poplatků

    (06.06.2011, Letenky levně) Nízkonákladová autobusová společnost Megabus rozšiřuje pole své působnosti a s platností od června otevírá svou pobočku i v sousedním Polsku. Pro české cestovatele budou nejzajímavější nízkonákladové spoje mezi Prahou a Lodží, Wroclawí a Varšavou. Nejlevnější zpáteční jízdenky včetně poplatků pak při troše štěstí a chvíli hledání vyjdou již na pouhých 13 Kč.

  • Ryanair: Levné letenky Praha – Stockholm Skavsta jen za cenu 156 Kč

    (10.11.2009, Letenky levně) Až do půlnoci 12. listopadu máte možnost objednat zpáteční letenky na stockholmské letiště Skavsta za bezkonkurenčních 156 Kč! Právě s touto nabídkou nyní přišel irský Ryanair, který inzeruje za stejnou cenu letenky třeba do Dublinu či Londýna – volné termíny však chybí.

  • ČSA nabízí dvě letenky za cenu jedné

    (02.11.2010, Rádi cestujeme) ČSA nabízí do 7. listopadu 2010 dvě letenky za cenu jedné. Můžete tak získat letenky u této společnosti od 2 590 korun. Leťte z Prahy do Kodaně s ČSA ve dvou, za cenu od 5 180,- korun, let tam i zpět. Totéž platí pro destinace jako jsou Miláno či Řím.

  • Levné letenky s Ryanairem nyní od 173 Kč

    (14.01.2011, Akční letenky.cz) Zákazníci nízkonákladové letecké společnosti Ryanair mají nyní další možnost vycestovat doslova za pár korun. Aerolinka nabízí levné lety z Brna a Bratislavy, které jsou dostupné od pouhých 173 Kč. Za tuto cenu je například možné pořídit letenky na trase Brno – Milán nebo z Bratislavy do Bruselu a Milána.


Sponzorované odkazy